Hvordan Man Bygger Musklerne I Skulderbæltet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Musklerne I Skulderbæltet
Hvordan Man Bygger Musklerne I Skulderbæltet

Video: Hvordan Man Bygger Musklerne I Skulderbæltet

Video: Hvordan Man Bygger Musklerne I Skulderbæltet
Video: HUR MYCKET MUSKLER KAN MAN BYGGA PÅ EN MÅNAD DEL 1 KROPPSANALYS 2024, Kan
Anonim

En stærk og veludviklet skulderbælte gør figuren mere maskulin og proportional. Det har flere muskelgrupper i sin sammensætning, og hver af dem skal udarbejdes.

Hvordan man bygger musklerne i skulderbæltet
Hvordan man bygger musklerne i skulderbæltet

Instruktioner

Trin 1

Skulderbæltet er repræsenteret af et sæt deltoid- og trapezius-muskler. Deltoidemuskelen har tre bundter: forreste, midterste og bageste. Trapezius muskler er placeret på bagsiden af torsoen. Skulderledene har en kompleks struktur, fordi de giver bevægelse af armen omkring omkredsen.

Trin 2

De forreste bundter af deltoide muskler begynder ved kravebenet og ender ved humerus. De bevæger deres hånd fremad. Mellembjælkerne er på samme sted, men er ansvarlige for at bortføre armen til siden i legemets plan. De bageste bundter begynder ved skulderbladene og er fastgjort til humerus, de bevæger armen til siden og tilbage.

Trin 3

Trapezius-musklerne begynder ved bunden af kraniet og slutter midt i den nedre rygsøjle. De løfter og sænker deres skuldre, bringer skulderbladene sammen. Der er øvelser for flere muskler i skulderbæltet på én gang, andre træner en muskel isoleret.

Trin 4

For alle tre deltoidmuskelbundter kan du lave en øvelse kaldet Arnold-pressen. Håndvægte er i nakkehøjde, albuer er i samme plan som kroppen, håndfladerne vendes mod kroppen. Håndvægte klemmes op, når du trækker vejret ud, på niveauet af håndfladen er håndfladerne vendt udad.

Trin 5

Siddende vægtstangpresse fra brystet træner de forreste og midterste bundter af deltamusklerne, siddepositionen hjælper med at fokusere på skuldrene. Til denne øvelse skal bænkets bagside være tæt på den lodrette position, stangens stang - på brystniveauet. Stangen er taget med et bredt greb, håndfladerne ser op. Klem stangen lige op, mens brystet er bøjet fremad.

Trin 6

For at give en belastning til kun det forreste deltoidmuskelbundt skal du løfte dine arme med håndvægte foran dig. Samtidig er afstanden mellem håndvægte ikke mere end skulderbredde, armene hæves til skuldrene eller lidt højere. Den forreste del er også involveret i push-ups med ryggen til bænken.

Trin 7

Tryk bagved hovedet indlæser den midterste bundt af deltamusklerne og toppen af trapezius musklerne. Stangen er bag dit hoved, din ryg er lige. Når du udånder, stiger bjælken over dit hoved. Opdræt af håndvægte til siderne involverer hovedsageligt mellemstore bjælker.

Trin 8

For at tænde bagbjælkerne er det nødvendigt at sprede armene til siderne i en hældning. Kroppen skal være parallel med gulvet, armene bevæger sig udelukkende i lodret plan. Denne øvelse bruger også trapezius muskler.

Trin 9

Bagbjælkerne involverer også en en-arm håndvægt række i en hældning. Samtidig står de og hviler mod bænken med den anden hånd, kroppen er næsten parallel med gulvet. Hånden med håndvægten strækker sig med albuen op og retter sig derefter ned.

Anbefalede: