Sådan Udvikles Skulderbæltet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikles Skulderbæltet
Sådan Udvikles Skulderbæltet

Video: Sådan Udvikles Skulderbæltet

Video: Sådan Udvikles Skulderbæltet
Video: Muscles of the shoulder girdle (preview) - Human Anatomy | Kenhub 2024, Kan
Anonim

I dag forsøger meget af det mere retfærdige køn at forbedre deres krop - de pumper forskellige muskelgrupper op, inklusive skulderbæltet. Der er specielle øvelser til dette.

Sådan udvikles skulderbæltet
Sådan udvikles skulderbæltet

Nødvendig

håndvægte

Instruktioner

Trin 1

Tag håndvægte op og stå lige op. Bøj også dine arme lidt ved albuerne. Denne øvelse består i at løfte dine arme med håndvægte fra siderne, mens du står. Det fremmer udviklingen af det laterale og eksterne hoved af deltamusklerne. Gør øvelsen som følger. Løft håndvægtene, spred dine arme til siderne på samme tid til niveauet for kronen. Så læg dine hænder ned. Gentag denne øvelse flere gange. I dette tilfælde tilrådes det ikke at stoppe med at holde dine hænder i bøjet tilstand.

Trin 2

Udfør følgende øvelse regelmæssigt med håndvægte. Stå lige op og hold dine arme ved dine sider. På samme tid skal du prøve at løfte dine skuldre, som om du vil nå dine ører med dem. Flyt kun op og ned for at undgå skade på skulderleddet.

Trin 3

Begynd at trykke på bjælken bag dit hoved. Denne øvelse skal udføres, mens du sidder. Grib skallen bredere end dine skuldre og løft den så højt som muligt. Så prøv at sænke den bag ryggen til bunden af din nakke. Denne øvelse vil udvikle dine trapezius muskler, deltoider og triceps. Her kan du eksperimentere med bredden på grebet for at udarbejde de forskellige sektioner af skulderbæltet.

Trin 4

Udfør også øvelsen med en vægtstang for at presse den fra brystet op i stående stilling. Dette vil gøre det muligt at udvikle trapez og ryg. Læn dig ikke tilbage, når du gør det.

Anbefalede: