Sådan Udvikles Fingre

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikles Fingre
Sådan Udvikles Fingre
Video: Sådan Udvikles Fingre
Video: Five Finger Death Punch - Wash It All Away (Explicit) 2023, Februar
Anonim

Få mennesker holder nok opmærksomhed på udviklingen af ​​fingre. I mellemtiden har udviklingen af ​​fingerfærdighed, fleksibilitet og styrke af fingrene en gavnlig virkning ikke kun på atletisk præstation, men forbedrer også hjernens funktion. Med regelmæssig motion forbedres hukommelse, opmærksomhed og tænkning. Fingertræning er mulig både ved hjælp af specielle enheder og uden dem.

Sådan udvikles fingre
Sådan udvikles fingre

Instruktioner

Trin 1

Fingrenes styrke udvikles ved øvelser med håndledsbånd. De kan være af metal og gummi. Klem og løsn ekspanderen, indtil du føler dig træt. Lav tre sæt med en hvilepause på 3-5 minutter. Det er nyttigt at foretage push-ups på fingrene, mens du ligger ned. Du kan smide en sandsæk eller metalkugle og fange den med fingrene.

Trin 2

Fingergreb trænes ved øvelser på baren og holder en tung genstand med fingrene. Hæng fra baren, indtil fingrene åbnes. Gentag øvelsen efter en kort hvile. En vægtstangskive er velegnet som vægt. Start med en 5 kg skive. Sæt fingrene rundt om det, og hold det, indtil det falder ud af din hånd. Øg vægten, når du vænner dig til.

Trin 3

For at udvikle fingerfærdighed anbefales det at købe serif-jadekugler, magnetkugler eller metalkugler. Drej først de to kugler i din hånd med og mod uret. Prøv at holde kuglerne væk fra hinanden. Når de spinder let, skal du tilføje en tredje kugle. Aerobatics - samtidig rotation af fire bolde.

Trin 4

Fleksibilitetstræning hjælper ikke kun med at øge fingrenes mobilitet, men også aflaste hænderne. Bøj din højre hånd, tag fat i tommelfingeren på din højre hånd med din venstre hånd, og træk mod indersiden af ​​din underarm. Stræk derefter din hånd ud og træk tommelfingeren i den modsatte retning mod ydersiden af ​​underarmen. Gentag øvelsen for venstre tommelfinger.

Trin 5

Træk pink på din højre hånd mod tommelfingeren, tryk nedad med din venstre hånd. Stræk din ringfinger, langfinger og pegefinger i rækkefølge. Stræk derefter fingrene mod bagsiden af ​​hånden. Gør det samme for venstre arm. Stop øvelsen, hvis du oplever svær smerte. Udvikl fingerfleksibilitet gradvist.

Populær af emne.