Tjekkisk Cykel Forfatter: Model Rækkevidde

Indholdsfortegnelse:

Tjekkisk Cykel Forfatter: Model Rækkevidde
Tjekkisk Cykel Forfatter: Model Rækkevidde

Video: Tjekkisk Cykel Forfatter: Model Rækkevidde

Video: Tjekkisk Cykel Forfatter: Model Rækkevidde
Video: The Drifting Bicycle 2023, September
Anonim

Kvaliteten af de produkter, der er fremstillet af tjekkerne, er altid på toppen. Den tjekkiske firma Author, kendt af mange cyklister, har bekræftet disse ord i over tyve år. Virksomheden har etableret sig som en producent af kvalitets- og pålidelige cykler, der kan købes til en overkommelig pris.

Forfattercykler
Forfattercykler

Det tjekkiske firma Author er specialiseret i produktion af cykler. Takket være den høje kvalitet af sine produkter har virksomheden ikke kun tjent et navn, men også kundernes tillid. Virksomhedens rækkevidde inkluderer mere end tre hundrede modeller. Alle kan finde en mulighed for byen, motorvejen, sporten.

Fremragende kvalitet på grund af kompetent emballage

Forfatter producerer vej-, bjerg-, kryds-, komfort-, børne- og BMX-cykler. Høj kvalitet garanteres af kendte globale mærker, der leverer komponentdele. Shimano leverer tilbehør, RST leverer støddæmpere, Panaracer leverer cykler med slanger og dæk, San Marco leverer sadler.

Sortiment til enhver smag

Forfatterfirmaet lægger stor vægt på oprettelsen af cykler. Tjekkiske modeller anses for at være blandt de bedste modeller af denne type. Kendere med høje hastigheder kan nyde det yndefulde design og den fremragende geometri på stelne på disse cykler. Kvaliteten af virksomhedens produkter værdsættes af professionelle atleter. Internationale og verdensmesterskaber er blevet erobret mere end én gang på forfattercykler.

Mountainbikes fra firmaet Author er repræsenteret af et stort udvalg af modeller. Mountainbike-serien inkluderer modeller til både begyndere, der foretrækker en stille tur, og erfarne atleter, der elsker hastighed.

Langrendsmodeller er kendetegnet ved deres bekvemmelighed og alsidighed. De er designet til at køre på asfalt og asfalteret terræn. Forfatteren Classic-serien af hybridcykler er meget populær. 2013-cyklerne er perfekt afbalancerede og suppleret med evnen til at justere ophængningsgaffelens stivhed.

Folk, der foretrækker en mere moderat tur, vil være interesseret i et stort udvalg af komfortable modeller. Disse cykler med en let aluminiumsramme er lette, hvilket er fantastisk til deres styrke og hjælper med at overvinde forhindringer uden problemer.

Fans af ekstrem ridning vil også sætte pris på tjekkiske BMX-modeller. Producenterne har taget sig af sikkerheden og skabt cykler af en særdeles holdbar legering, der er i stand til at modstå tunge og hyppige belastninger, typisk for spring og stunts. BMX-modeller er udstyret med stålrammer og er tunge. Dette sikrer pålidelig bevægelse og mindre slitage, hvilket forlænger levetiden.

Linjen med børns cykler er meget populær. Producenterne tog højde for den yngre generations kapaciteter og skabte komfortable modeller til sikker kørsel på alle typer veje. Designere har arbejdet hårdt og frigivet cykler, der er kendetegnet ved originale lyse designs, der utvivlsomt tiltrækker børns opmærksomhed.

Anbefalede: