Hvordan Man Laver Solen På En Vandret Bjælke

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Solen På En Vandret Bjælke
Hvordan Man Laver Solen På En Vandret Bjælke

Video: Hvordan Man Laver Solen På En Vandret Bjælke

Video: Hvordan Man Laver Solen På En Vandret Bjælke
Video: Hvordan du farver dit hår i SUPER Blond skridt for skridt! 2024, April
Anonim

Mange af os vil gerne vise noget til vores venner eller veninder. Nogle tager det med deres intellekt, andre med fysisk styrke og stadig andre med fingerfærdighed. Hvis det skete for dig at gøre solen på en vandret bjælke for at overraske andre, skal du læse tipene nedenfor, og du vil finde ud af, hvordan du gør det mest vellykket og sikkert.

Ydeevne
Ydeevne

Instruktioner

Trin 1

Styr dine børster. Hvis du ikke er særlig veludviklet fysisk, skal du arbejde lidt for overhovedet at være på den vandrette bjælke. Styr dine hænder med en ekspander og håndvægte. Øv hængende på den vandrette bjælke så længe som muligt. Et fast greb er en garanti for, at du ikke falder hovedet ned på jorden og bryder din hals. Så sørg først for, at dit greb giver dig mulighed for at blive på stangen, eller brug stropperne til at binde dig til stangen. Det ser dog ikke længere så imponerende ud, og uden den mindste forberedelse skal du stadig ikke klatre på den vandrette bjælke, selv med bælter.

Trin 2

Sway. For at du kan få en kraftig fremadgående bevægelse, og du kan hoppe over den vandrette bjælke, skal du svinge meget kraftigt. Princippet er det samme som på svinget, men samtidig skal du holde fast i stangen med dine hænder.

Trin 3

Styr dine mavemuskler. Ud over et stærkt greb har du brug for stærke mavemuskler for at løfte din krop. Sving abs på en bar, på et skråbræt, på en fitball og på gulvet. Men den mest effektive øvelse for "solen" på den vandrette bjælke er at hæve dine ben på bjælken.

Trin 4

Bekæmp frygt. Det er ikke så let at smide din krop over den vandrette bjælke, vel vidende at du ved den mindste fejl kan bryde din nakke. Du kan forsikre dig selv med måtter. Gymnastik, selvfølgelig. Når du ved, at du vil have forsikring, kan du gøre "solen" mere selvsikker. Imidlertid vil ethvert sikkerhedsnet straks reducere effekten af præsentationen betydeligt. Så prøv at bekæmpe frygt selv. Hvis du stadig er bange, er det bedre ikke at prøve. I en tilstand af alkoholforgiftning er det absolut umuligt at udføre denne øvelse, selv på trods af fraværet af frygt. Risikoen for skade er for stor.

Anbefalede: