Hvordan Man Laver En Svale På En Vandret Bjælke

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Svale På En Vandret Bjælke
Hvordan Man Laver En Svale På En Vandret Bjælke

Video: Hvordan Man Laver En Svale På En Vandret Bjælke

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Splittet personlighed! Hvem er dette nye barn?! Znak-teamet reddede nykommeren fra haderne! 2023, Februar
Anonim

Der er mange forskellige øvelser designet til at blive udført på baren. Et af de mest enkle styrketræningselementer er "sluge". For at studere denne enkle, men samtidig effektive teknik, er der flere tip, der følger, som du hurtigt kan mestre det uden at skade dit helbred.

"Sluge" på den vandrette bjælke
"Sluge" på den vandrette bjælke

Instruktioner

Trin 1

Det vandrette hæng bagfra eller "sluge" er nemmest at udføre med overheadgreb, selvom enhver anden kan gøres, forudsat at du har nok erfaring og styrke til dette. Der er ingen grundlæggende elementer til øvelsen, fordi det betragtes som en simpel kraftig teknik. Alle de nødvendige færdigheder udvikles under udførelsen af ​​"sluge".

Trin 2

For at udføre dette element skal du tage fat i stangen med begge hænder, placere dine fødder lidt smallere end skulderbredde fra hinanden og bringe dem over dit hoved, skubbe dem under den vandrette stang og sænke dem gradvist tilbage. På samme tid skal du prøve at opretholde en vandret position uden at lægge kroppen ned. Maven skal være på linje med hoved og ben. For at udføre en sådan øvelse har du brug for en vis styrke og evnen til at holde din krop i den rigtige position.

Trin 3

For at lette udførelsen af ​​"sluge", vil begyndere blive hjulpet ved at indsnævre grebet i hænderne efter at have bragt benene tilbage. Dette vil give yderligere støtte på grund af de brede muskler. Men læg ikke dine hænder tæt på hinanden, for de vil blande sig. Det letter også belastningen ved at udvide eller bøje knæene efter rygbeslaget. Du kan også prøve at udføre "sluge" ikke med det samme, men gradvist. Kast først dine ben over hovedet og tag en opretstående kropsposition. Sænk langsomt dine ben tilbage og dvæler i en sådan position, der vil være inden for din magt. Over tid skal du bevæge dig tættere på en vandret position af kroppen. Hvis øvelsen ikke allerede er givet, er det værd at lede efter en person, der kan støtte dig ved brystet og benene under vandret hængning, hvilket reducerer belastningen på musklerne betydeligt.

Populær af emne.