Hvordan Man Laver En Svale På Skøjter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Svale På Skøjter
Hvordan Man Laver En Svale På Skøjter

Video: Hvordan Man Laver En Svale På Skøjter

Video: Hvordan Man Laver En Svale På Skøjter
Video: Jomfru Maria og svalen 2024, Kan
Anonim

"Sluge" er det smukkeste element i kunstskøjteløb, som kan udføres på forskellige måder: glide lige eller langs buer, fremad eller bagud. For at lære at lave en "sluge" skal du først mestre dens grundlæggende version.

Hvordan man laver en svale på skøjter
Hvordan man laver en svale på skøjter

Instruktioner

Trin 1

Mestre den forreste svale, som udføres i en lige linje langs banen. Træn alle bevægelser grundigt. Nogle gange er en simpel "sluge" sværere at lære at udføre end mere komplekse elementer i kunstskøjteløb.

Trin 2

Motion på gulvet. Øv en stabil position ved at udføre benløft. Forøg tiden, du står på et ben for hver bevægelse. Dette hjælper dig med at opretholde balance, mens du skater på isen, og giver dig mulighed for at være mere opmærksom på den rigtige position af dine hænder og hoved.

Trin 3

Når du tager fart, skal du placere din højre fod på isen og flytte din kropsvægt på den. Glider i en lige linje, spred dine arme til siderne, og tag dit venstre ben tilbage og udfolder tåen. Vær opmærksom på at holde dine ben lige ved knæene.

Trin 4

Overhold omhyggeligt arbejdet i venstre ben. Tag det tilbage og løft det op så meget som muligt. Først da kan kroppen sænkes fremad. På samme tid skal du prøve at bue ryggen så meget som muligt. Kontroller udførelsen af elementet mentalt. En af de mest almindelige fejl er utidig sænkning af torso. Derfor viser sig "sluge" enten at være bøjet eller virker slet ikke.

Trin 5

Træn din benløft. I den indledende fase af mestring af dette element er det altid svært at hæve dit ben i den rigtige højde. Det afhænger kun af dit fitnessniveau. Gentag forsøg og skub i "sluge", løft dit ben så højt som muligt til fiasko.

Trin 6

Hold øje med dine ryg- og nedre rygmuskler. De skal være stramme og danne en løglignende bøjning.

Trin 7

Mens du gør svalen, skal du glide på bagsiden af skøjten. Hvis du læner dig mere frem end nødvendigt, falder på fronten af skøjten, vil du fange tænderne på isen, og desværre vil du falde.

Trin 8

Øv nu elementet ved hjælp af det andet ben. Træn begge ben skiftevis.

Anbefalede: