Hvordan Man Vælger Behagelige Skøjter

Hvordan Man Vælger Behagelige Skøjter
Hvordan Man Vælger Behagelige Skøjter

Video: Hvordan Man Vælger Behagelige Skøjter

Video: Hvordan Man Vælger Behagelige Skøjter
Video: Laura har en skøjtebane i baghaven 2024, Kan
Anonim

En af de foretrukne vinteraktiviteter er skøjteløb. For nylig er denne sport blevet mere og mere populær. For at skøjteløb kun efterlader positive indtryk, skal du vælge passende skøjter. Hvis opgørelsen ikke er egnet i størrelse eller formål, vil det medføre meget ulejlighed.

Hvordan man vælger behagelige skøjter
Hvordan man vælger behagelige skøjter

For at få det rigtige valg af skøjter skal du være opmærksom på følgende faktorer: bootstørrelse, formål, type snøring, skomobilitet og tilstedeværelsen af isolering inde i bagagerummet.

Er et indlysende kriterium, som vi bruger, når vi vælger sko. I tilfælde af skøjter skal man huske på, at støvlen bæres på en tæt tå. Samtidig skal støvlen ikke fidle på foden. Faktisk, når man bevæger sig på skøjter, skal bladet blive en forlængelse af atletens ben. Det skal mærkes. Hvis skøjterne er løse, kan denne effekt ikke opnås.

: hockey, figur og gående skøjter. Der er også skøjter til skatere, men det er ikke så let at købe dem i en almindelig butik, så vi vil ikke overveje dem. Det er visuelt let at skelne mellem dem ved deres lange blad.

Hockeyskøjter er den type, der bruges i den tilsvarende sport med samme navn. De adskiller sig fra andre typer i deres styrke, pålidelighed og manøvredygtighed. Ganske tung og har en robust støvle. For en nybegynder kan det være ubelejligt, fordi er ret tunge og kræver minimale ridefærdigheder.

хоккейные=
хоккейные=

Kunstskøjter er skøjter, der bruges i kunstskøjteløb. Sådanne skøjter er velegnede til behagelig udførelse af forskellige hurtige bevægelser, men mindre manøvredygtige end hockeyskøjter. Et særpræg er tilstedeværelsen af skarpe punkter på tæerne. Støvlen er blød og ganske behagelig. Nogle skøjtebaner forbyder skøjteløb på disse skøjter. de ødelægger isen.

фигурные=
фигурные=

Rulleskøjter er den mest almindelige og nybegyndervenlige mulighed. Har en behagelig blød støvle og mellemlange knive. Af alle mulighederne er det bedst at stå på ski to til tre gange om ugen. Deres pris er normalt lav. De har tilstrækkelig pålidelighed til kontinuerlig brug og er egnede til at lære at køre.

image
image

Gåskøjter (i modsætning til figur- og hockeyskøjter) kan have forskellige typer fastgørelseselementer. Disse kan være karabinhager, lynlåse eller snørebånd. Bedre at vælge indstillingen med snørebånd. Dette giver dig mulighed for at optimere bagagerummet til dig selv.

Skøjter kan isoleres eller ej. Den bedste mulighed er skøjter med isolering. Men under dem skal du muligvis have en tyk uldsok på.

Skøjter kan have forskellige opstartsblokdesign. Det giver ingen mening at beskrive alle konstruktionerne. Du skal dog forstå, at ethvert af designene kan være praktisk. Det er meget vigtigt at være opmærksom på, om en bestemt model passer til dig eller ej. Sørg derfor for at prøve skøjter, når du vælger, og skynd dig ikke for at træffe dit valg. Kontroller, om du kan bøje dine ben, om du kan gå i skøjter, hvilke fornemmelser det føles, hvis du står på gulvet i dem. Der bør ikke være det mindste ubehag.

Anbefalede: