Hvilke Skøjter Er Behagelige For Dig På Isen

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Skøjter Er Behagelige For Dig På Isen
Hvilke Skøjter Er Behagelige For Dig På Isen

Video: Hvilke Skøjter Er Behagelige For Dig På Isen

Video: Hvilke Skøjter Er Behagelige For Dig På Isen
Video: Mads - at lære at skøjte 2024, Kan
Anonim

Det vil være praktisk i skøjter, hvis du vælger dem under hensyntagen til benets formål, anatomiske træk. Der er modeller oprettet til forskellige sportsgrene. Voksne og børneskøjter har designfunktioner. Forskellen vedrører selve bagagerummet, beslaget og bladet.

Hvilke skøjter er behagelige for dig på isen
Hvilke skøjter er behagelige for dig på isen

Skøjteløb er en af russernes foretrukne tidsfordriv. Mange virksomheder tilbyder leje af alt det udstyr, du har brug for, men denne mulighed er velegnet til begyndere eller dem, der ikke kan bruge meget tid på en hobby. Resten står over for et valg: hvordan man vælger skøjter, der vil være rigtig behagelige.

Valg baseret på formål

Skøjter er af fire hovedtyper:

  • hockey;
  • krøllet
  • hurtigløb på skøjter.

De adskiller sig i, hvilken grad af belastning de kan modstå. Forskellene vedrører ikke kun udseendet, men også designet, detaljerne ved slibning af knivene.

Hockey

Hockeyudseendet er hårdere. Han skal pålideligt rette og beskytte benet mod slag fra pucken, klubben. Deres designfunktioner tager højde for det faktum, at atleter løber mere på is end skøjte. Selve støvlerne er længere, udstyret med speciel polstring og puder. Denne sort har tre undertyper:

  • amatør;
  • semi-professionel;
  • professionel.

Sidstnævnte er velegnet til dem, der træner regelmæssigt, er omhyggeligt designet, men de kan være ubehagelige med normal skøjteløb.

Krøllet

De har en høj solid støvle, der perfekt fikserer benet, når du udfører forskellige krøllede elementer. Hvis du planlægger at udføre tricks og spring, skal den hårdere sort foretrækkes. Kniven har en lang, lige del, som hjælper med at glide bedre på is.

De er de blødeste og mest behagelige. Fiksering på benet sker ved hjælp af velcro eller clips. Strukturelt adskiller de sig ved, at skøjterne bedre giver dig mulighed for at opretholde stabilitet, men manøvredygtigheden af denne type er værre. Tænderne på bladet er højere. Dette reducerer sandsynligheden for ved et uheld at fange isen.

Hurtigskøjteløb

De har en lav støvle lavet af flerlags kulfiber eller glasfiber. De har en øget bladlængde og en stor radius af dens afrunding. Hurtigskøjteløb har en bevægelig del i kontakt med is. Dette øger længden af skaterens skub.

Børns skøjter

Dette er en separat art, der gør det muligt for barnet at forblive stabilt på is. For de mindste er modeller med to løbere behagelige. De giver dig mulighed for at stå fast på isen og ikke være bange for skøjteløb.

Hvordan vælger jeg skøjter efter opstartstype?

Oftest vælges skøjter med høje og tynde støvler til amatørtræning. Disse typer har hæl og snøring. Vær opmærksom på tilstedeværelsen af isolering. Han kan være:

  • fra pels
  • fleece;
  • skummede materialer.

Der er en mulighed uden isolering. Det er velegnet til at øve året rundt i en indendørs skøjtebane. For en mere behagelig tur skal man være opmærksom på tilstedeværelsen af polstring med evnen til at tilpasse sig benets egenart. Dette sker, når materialet opvarmes fra kroppen. Modeller fås også med anatomiske skumindsatser. De giver en tæt pasform og en sikker pasform.

Skøjter uden isolering er ikke egnede til skøjteløb udendørs. Der vil være et ønske om at tage en varm sok på, men det giver ikke fuld fiksering, benet dingler.

Valg af snørebånd

Forskellige farver og materialer på snørebånd kan findes på salg. Børn er interesserede i farvede eller selvlysende muligheder. Det er bedre at foretrække de sædvanlige bomuldstyper. Syntetik bindes for ofte, især i kulde.

En god mulighed er en kombination, når der er yderligere fiksering øverst. Og resten justeres af blonder. Det er let at kontrollere, hvordan snøring og fastgørelse passer dig: du skal sidde ned i dine sko og ikke falde bagud.

Hvordan vælger jeg en klinge til sjov ridning?

Forskellige stål kan bruges til produktion:

  • Rustfri. Disse knive indeholder krom, hvilket øger korrosionsbestandigheden.
  • Legeret. Indeholder forskellige tilsætningsstoffer, der giver styrke og pålidelighed.
  • Kulstofholdig. Den indeholder en lille mængde kulstof. Jo højere tallet er, desto sværere er bladene.

Metallet, som knivene er fremstillet af, bestemmer hårdheden på skøjterne. Jo hårdere bladet er, desto bedre er det. Disse skøjter holder i mange sæsoner. Vær opmærksom på krumningen. Hvis skøjterne placeres på en plan overflade, rører bladet kun til sidedelene, ribbenene.

I den centrale del er der en lille rille. Denne parameter påvirker rullende hastighed, evnen til at dreje og dreje. Den bedste mulighed er den gennemsnitlige bøjningsamplitude. Det er bedre at købe modeller, der har en beskyttende belægning, der forlænger skøjtelevetiden. Det varer dog ikke længe.

Hvordan vælger man de rigtige skøjter i butikken?

Det er bedst at købe i en almindelig butik, hvor der er mulighed for at foretage en montering. Skøjter matcher normalt ikke størrelsen på almindelige sko, forskellige producenter har deres egne dimensionelle net. Med deres hjælp vil det være lettere at bestemme de krævede parametre.

På købstidspunktet:

  • Flyt dit ben, så det presses så tæt som muligt mod ryggen.
  • Fingeren skal røre ved sokken, men ikke hvile mod den, ellers kan du glemme komforten.
  • Køb ikke sko, der er en størrelse større med sokker i tankerne, da skoen ikke holder din fod godt.

Støvlen kan være lavet af ægte læder eller af en erstatning. Hovedparameteren er efterbehandling af overdel og indersål af høj kvalitet. Sidstnævnte skal fjernes for at tørre. Tungen skal forstærkes, lavet af to lag materiale. Den skal være udstyret med blonderhuller. Dette giver dig mulighed for at fastgøre benet sikkert.

Hvis du planlægger at gå professionelt ind på sport, anbefales det ikke at købe specialskøjter med det samme. Få først enkle udsigter, der passer komfortabelt på dit ben. Når skøjteknikken forbedres, vil træneren anbefale i hvilken form præferencen skal stoppes.

Afslutningsvis vil skøjter vare i mange årstider, hvis de plejes ordentligt. Køb omslag straks. Fås til både støvler og knive. Sidstnævnte er opdelt i stof, gummi eller plast. Stofovertræk absorberer fugt godt, derfor giver de beskyttelse mod korrosion. Hård gummi eller plast beskytter knivene, når de bevæger sig på ikke-isede overflader. Specielle støvletæksler beskytter dine sko mod slid og snit.

Anbefalede: