Hvilke Danse Hjælper Dig Med At Tabe Dig

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Danse Hjælper Dig Med At Tabe Dig
Hvilke Danse Hjælper Dig Med At Tabe Dig

Video: Hvilke Danse Hjælper Dig Med At Tabe Dig

Video: Hvilke Danse Hjælper Dig Med At Tabe Dig
Video: Sæt en mønt ved døren, sig disse ord, indkomst og held kommer til huset 2024, April
Anonim

At tabe sig gennem dans er meget let, hvis du nærmer dig din træning ansvarligt og ledsager dine klasser med ordentlig ernæring. Ud over den ønskede bortskaffelse af de hadede kilo kan kroppen desuden blive plastisk, lindrende og yndefuld. Du kan gøre det på forskellige måder: med en træner i klasseværelset eller derhjemme med videoer. Det vigtigste er et godt humør og glæde fra klasser.

Hvilke danse hjælper dig med at tabe dig
Hvilke danse hjælper dig med at tabe dig

Instruktioner

Trin 1

Mavedans betragtes som en af de mest populære til vægttab. Ud over at tabe sig vil denne type orientalsk dans give dig mulighed for at slippe af med sundhedsmæssige problemer i bækkenområdet og normalisere stofskiftet. For kvinder, der regelmæssigt træner orientalske danser, falder taljevolumenet, der dannes en smuk hoftelinje, og mavemusklerne styrkes. Og plasten, der ledsager mavedans, tilføjer tillid til dig selv og din skønhed.

Trin 2

Klassisk koreografi er en anden effektiv måde at reducere lydstyrken på. Det menes, at kun børn eller unge kan udføre øvelser på maskinen, men du kan gøre det for dig selv i alle aldre. Under træning er alle muskler spændte, og tæerne på benene er stramme. Det er i denne position, at benene taber sig, musklerne bliver præget uden at øge i volumen. Når man træner balsal, forbedres kropsholdning, og på grund af fraværet af skarpe og hurtige bevægelser kan mennesker med sundhedsproblemer øve dem. For balletøvelse er det dog meget vigtigt at varme op i starten af sessionen og strække i slutningen for at undgå personskader og skader.

Trin 3

Strip dans giver kvinder mulighed for at få selvtillid og plasticiteten af en ægte forfører. Derudover har kvinder, der danser striptease, altid stramme stærke muskler, der gør det muligt for dem at blive på stangen. Når du laver stripplast, kan du fjerne ekstra pund og samtidig understrege feminine former.

Trin 4

R'n'B-dans, hip-hop og break-dance betragtes som energikrævende, hvilket betyder, at de bidrager til vægttab. Med deres hjælp kan du finde en god atletisk form, udholdenhed og en fleksibel slank krop. Derudover vil en bonus være muligheden for at skinne til festen til den rytmiske passende musik.

Trin 5

Ved hjælp af spansk flamenco kan du slippe af med ekstra pund i nakke, arme, øvre ryg, styrke hofterne og lægmusklerne. Takket være de rytmiske bevægelser i denne dans kan plasticitet, nåde og elegance opnås.

Trin 6

Varme latinamerikanske danser (cha-cha-cha, mamba, salsa, rumba osv.) Vil hjælpe med at forbrænde mange kalorier, korrigere kropskonturer og forbedre hjerterytmerne. Derudover giver dans dig mulighed for at arbejde med mange kvinders problemområder - balder og hofter.

Trin 7

Hurtige irske danse giver dig mulighed for at slippe af med det hadede fedt og er primært rettet mod at træne musklerne i benene, som gør mange bevægelser. Sammen med at tabe sig vil irsk dans hjælpe med at bekæmpe cellulite og hængende hud.

Trin 8

Trinet er også primært rettet mod hurtige bevægelser af benene, så de, der betragter benene som deres problemområde, kan vælge det. Bagdel og hofter er udarbejdet, en smuk benlinje dannes, og en følelse af rytme udvikler sig.

Trin 9

Zumba betragtes som en populær trend inden for fitness lige nu - et program, der inkluderer flere dansestilarter. Det kan sidestilles med cardio træning, det har en gavnlig effekt på det kardiovaskulære system. Vægten falder ganske hurtigt, muskelsystemet styrkes, og ydeevnen øges også.

Anbefalede: