Hvilken Sport Hjælper Med At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Sport Hjælper Med At Tabe Sig
Hvilken Sport Hjælper Med At Tabe Sig

Video: Hvilken Sport Hjælper Med At Tabe Sig

Video: Hvilken Sport Hjælper Med At Tabe Sig
Video: Hvor hurtigt kan man tabe sig? | #COACH 2024, April
Anonim

Ingen mirakelkostvaner og vægttabsmidler taber sig så effektivt som sport og korrekt ernæring. Regelmæssig motion i visse sportsgrene kan hjælpe dig med at slippe af med irriterende fedt og få en drømmetal.

Hvilken sport hjælper med at tabe sig
Hvilken sport hjælper med at tabe sig

Gymnastiksalen er en reel måde at tabe sig på

Hvis du tror, at kun bodybuildere træner i gymnastiksalen, tager du alvorligt fejl. Unge mødre, der ønsker at tabe overvægt, og ældre mennesker, der ønsker at genvinde deres tidligere muskeltonus, går derhen. Det handler om at vælge det rigtige program. For at vægten skal falde, skal du som regel udføre øvelser med små vægte, men for mere end normalt antal tilgange. For vægttab er basale øvelser effektive, hvor store muskelgrupper er involveret: dødløft, squats med en vægtstang, push-ups og en vægtstangpresse. Efter gymnastiksalen kan mange lide at besøge dampbadet, men dette anbefales ikke, medmindre du har meget gode skibe.

For de bedste resultater skal du kontakte en træner - de opretter et personligt program, der er skræddersyet til din vægt og ønskede mål.

Aerobic er den mest dynamiske måde

Aerobic toner hurtigt muskler og hud og har også en god effekt på udholdenhed og kardiovaskulær funktion. Hurtige, rytmiske bevægelser træner muskelstyrke, reaktionshastighed og balance. Åndedræt hurtigere og dybere under træning forbedrer hjertefunktionen og ventilerer lungerne. Plus, at øve med høj hurtig musik og udføre forskellige dansetrin er ret sjovt.

Bodyflex - øve korrekt vejrtrækning

Bodyflex er et øvelsessystem baseret på en særlig vejrtrækningstype. Før du udfører hver øvelse, skal du lave en kort støjende udånding og en hurtig indånding og derefter holde vejret. Alle bevægelser udføres i 15-30 sekunder, hvorefter den næste cyklus af udånding-indånding finder sted. Bodyflex fans hævder, at særlig vejrtrækning får ilt til at virke aktivt på fedtceller og ødelægge dem. Du kan lære den korrekte teknik ikke kun i en fitnessklub, men også gennem adskillige videoer på Internettet.

Bodyflex blev opfundet i 80'erne i sidste århundrede, men det har stadig både tilhængere og modstandere.

Dans - tabe sig og give dig humør

Dans er en stor belastning på kroppen, desuden gør det dig mere plastisk og fleksibel. Ikke kun populære dynamiske typer danser hjælper med at tabe sig, men også strip plast, mavedans og moderne jazz. Mens bevægelserne er ret afslappede, engagerer disse stilarter også musklerne intenst og taber sig faktisk. Med regelmæssig træning bliver du mærkbart tynd og bemærker også en forbedring af kropsholdning, udseendet af nåde og en let gang.

Anbefalede: