Hvilken Sport Er Bedst For At Hjælpe Dig Med At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Sport Er Bedst For At Hjælpe Dig Med At Tabe Sig
Hvilken Sport Er Bedst For At Hjælpe Dig Med At Tabe Sig

Video: Hvilken Sport Er Bedst For At Hjælpe Dig Med At Tabe Sig

Video: Tabe sig - Sådan taber du dig mest fornuftigt! 2022, November
Anonim

Antallet af forskellige sportsretninger, der hjælper med at bringe figuren i orden, kan uden overdrivelse modvirke en nybegynder. I et forsøg på at tabe sig kan du prøve forskellige typer fitness, men ikke få det ønskede resultat. For at få mest muligt ud af dine aktiviteter skal du tage smarte valg.

Styrketræning kan hjælpe dig med at tabe dig hurtigt
Styrketræning kan hjælpe dig med at tabe dig hurtigt

Er alle træningsprogrammer effektive?

Paradoksalt nok vil enhver fysisk aktivitet bidrage til vægttab. Det er nok at observere en elementær, men langt fra simpel regel i implementeringen: mængden af ​​forbrugte kalorier skal være mindre end den forbrugte mængde. Hvis du er overvægtig, hjælper selv regelmæssig gåtur kombineret med ordentlig ernæring dig med at tabe pund.

Kardiovaskulær træning, fra jogging til populær aerob træning i fitnesscentret, er god nok til vægttab. En sådan træning styrker det kardiovaskulære system og forhindrer en række relaterede sygdomme. Men for at tabe sig ved hjælp af sådanne belastninger er det bydende nødvendigt at overvåge pulsen og observere dietten. Derudover kan visse typer intens aerob aktivitet medføre ledproblemer.

Ved at udføre rent konditionstræning kan du opleve, at din vægt er faldet, og at din figur ikke har fået den ønskede form.

Hvis aerob træning ikke er korrekt, risikerer du at miste muskelmasse, ikke fedt. Som et resultat vil vægten vende tilbage igen, så snart du holder op med at træne.

Pilates, yoga, callanetics, pole-dance kan hjælpe med at gøre kroppen mere fleksibel og lindring. Men stadig, hvis den oprindelige kropsvægt var for stor, vil selv en kombination af flere typer aktiviteter give for langsomme resultater. Den hurtigste måde at tabe sig på, styrke dine muskler og bevægeapparatet og opnå en smuk kropsform hjælper dig med korrekt styrketræning.

Fordele ved styrketræning til vægttab

Der er mange stereotyper forbundet med styrketræning. For eksempel forsikrer skeptikere, at det er umuligt at opnå resultater i "gyngestolen" uden kemiske tilsætningsstoffer, og sådanne øvelser er generelt kontraindiceret for kvinder, da dette kun vil føre til pumpede muskler. Det er disse misforståelser, der forhindrer det retfærdige køn i at tabe sig på kortest mulig tid, hvilket gør kroppen stærk og fremtrædende og også får mange "ekstra bonusser" - fra at sænke kolesterol og sukker til at slippe af med stress.

For at pumpe muskler skal du tilbringe i gymnastiksalen i flere timer næsten hver dag og arbejde med meget store vægte. Mens den gennemsnitlige kvinde har brug for at træne 3-4 gange om ugen i 40 minutter, skal man lave 2-3 sæt optimal vægt for hver øvelse for at få en ny smuk krop på 2-3 måneder.

For dem, der er involveret i styrketræning, er næsten intet umuligt. Flade slappe balder bliver til runde og elastiske, og i stedet for maven, "hængende i en taske" efter fødslen, er der en perfekt sporet abs.

Alvorlig muskelstress har en forbløffende effekt: Hvis du gør alt rigtigt, forbrænder fedt mere intensivt på fridage fra sport.

En af fordelene ved denne type aktivitet er afvisning af alle slags kostvaner og faste. Selvfølgelig bliver du nødt til at glemme kager, stegte, fede og søde. Måltiderne skal være korrekte og afbalancerede, og portionerne skal være moderate. Som regel hjælper menuen med at vælge en træner afhængigt af belastningen. Og med de rigtige fedtstoffer og masser af protein i din diæt forbliver din hud fast, dit hår skinner og tykner, og dine negle og tænder forbliver stærke.

Populær af emne.