Hjælper Løb Dig Med At Tabe Dig?

Hjælper Løb Dig Med At Tabe Dig?
Hjælper Løb Dig Med At Tabe Dig?

Video: Hjælper Løb Dig Med At Tabe Dig?

Video: Denne ene adfærd kan hjælpe dig med at tabe dig 2022, November
Anonim

Løb betragtes som et meget effektivt værktøj til vægttab. For at opnå de bedste resultater er det dog meget vigtigt at vide, hvor længe, ​​i hvilket mønster, med hvilken intensitet du har brug for at løbe.

http://begu-poteyu.ru/wp-content/uploads/2012/11/rfy1
http://begu-poteyu.ru/wp-content/uploads/2012/11/rfy1

Først og fremmest skal du forstå, at løb ikke passer til enhver person, og det er ikke altid et spørgsmål om individuelle egenskaber og indikationer. Betydelig overvægt under løb sætter knæleddene tungt, hvilket kan føre til alvorlig skade. Derfor, hvis du har mange ekstra pund, skal du først ændre din diæt, og efter at vægten er faldet, kan du begynde at løbe.

Varm dine muskler op, inden du løber. Det kan være svingende ben og arme, bøjning. Arbejd dine lemmer. Fem minutters opvarmning er nok.

For effektivt at tabe sig skal du løbe uden afbrydelse i mindst en halv time. Hvis du følger denne regel, kan du mærke resultatet om to uger. Hvis du løber i mindre end en halv time ad gangen, kan vægtændringer kun ses efter et løb, og disse ændringer indikerer ikke et fald i fedtmasse, men et tab af væske.

Løb kan have forskellig intensitet. Hvis du lige er begyndt at løbe, er det godt at gå hurtigt eller løbe. Disse typer træning forbrænder kalorier, omend i et langsommere tempo end at løbe hurtigt. Træk vejret korrekt for et behageligt løb. Mens du løber, skal du inhalere og udånde gennem næsen. Indånding og udånding skal erstatte hinanden i to trin. Du skal accelerere tempoet gradvist, starte med en rolig gåtur og derefter gå videre til løb. Når du er færdig med træningen, skal du gradvist reducere tempoet, hvilket reducerer stresset på hjertet. Forresten er det lettere at tage højde for den forløbne tid og ikke de tilbagelagte kilometer.

Du bør ikke løbe i for varmt vejr, i den varme årstid er det bedre at løbe om morgenen eller aftenen. Kørsel langs snoede stier i parkområder betragtes som den mest effektive. Det nærmeste stadion er dog også meget velegnet til træning.

Køb specielle sko for at gøre din træning mere effektiv og mere sikker. Skoen skal have støddæmpere og et godt fastgjort hælområde, og selve skoen skal være lavet af godt åndbart materiale.

Hvis dit hoved eller brystområde begynder at gøre ondt under din træning, skal du stoppe. For at gøre løb mere sikker skal du købe en pulsmåler (medmindre du kører på et løbebånd, der har denne funktion). Din puls bør ikke være mere end halvfjerds procent af det maksimale for din aldersgruppe. For eksempel kan en tredive år gammel kvinde have en puls på ikke mere end 190 pr. Minut (fra 220 skal du trække alder i år), hvilket betyder, at puls fra en tredive år gammel kvinde, mens du løber, skal ikke overstiger 133 slag i minuttet.

Populær af emne.