Et Godt Løb Er Et Sikkert Løb

Indholdsfortegnelse:

Et Godt Løb Er Et Sikkert Løb
Et Godt Løb Er Et Sikkert Løb

Video: Et Godt Løb Er Et Sikkert Løb

Video: Et Godt Løb Er Et Sikkert Løb
Video: Backyard Ultra Documentary : IT'S EASY UNTIL IT'S NOT 2024, April
Anonim

Løb er en af de vigtigste kardioaktiviteter inden for fitness. Men ofte kan selv en sådan mild træning være meget farligere, end det ser ud til. Og for at undgå skader og andre gener er det værd at finde ud af, hvordan man løber korrekt først.

Et godt løb er et sikkert løb
Et godt løb er et sikkert løb

Instruktioner

Trin 1

Et af de vigtigste elementer er vejrtrækning. Det er vejrtrækning, der bidrager til kroppens erhvervelse af nyttige stoffer og lanceringen af et fedtforbrændingsregime. Men det er ikke vores sædvanlige vejrtrækning med brystet, men vejrtrækning gennem maven, maven. For at forstå hvordan dette sker, skal du tage en bog, ligge på ryggen og lægge bogen på din mave. Inhalér derefter. Inhalér roligt uden spænding. På samme tid skal du sørge for, at brystet ikke hæver sig ved indånding. Med de første vejrtrækninger vil du bemærke, hvordan maven begynder at bule. Dette er abdominal vejrtrækning. For at videreudvikle og temme dig selv til denne ånde, skal du udføre denne øvelse i tre dage, 5 minutter dagligt. Derefter kan du roligt, uden at bemærke det, trække vejret gennem din mave.

Trin 2

Når du løber, behøver du kun trække vejret gennem næsen. Bevæg dig roligt og jævnt fra fod til fod, og hold en konstant hastighed. Hastigheden bør ikke medføre ubehag og udseendet af et ønske om at skifte fra vejrtrækning gennem næsen til vejrtrækning gennem munden. Nogle gange er det nyttigt at foretage en sådan overgang, men kun når du løber i en skov eller i en park, hvor luften er friskeste og reneste. Men det vil stadig være mere korrekt at trække vejret gennem næsen, da dette er vores eneste filter, og med det får vi kun endnu mere nyttige stoffer.

Trin 3

Hvis der alligevel er et ønske om at skifte til vejrtrækning gennem munden, lider kroppen måske af iltmangel. For at gøre dette skal du sætte farten ned eller gå til et normalt trin, mens du holder vejret gennem næsen. Efter hvile kan du vende tilbage til dit sædvanlige tempo igen.

Trin 4

Med hensyn til selve kørslen, nemlig hvordan man udfører bevægelsen, er det den korrekte og glatte bevægelse af arme og ben. Ben skal ikke stikke fremad eller frembringe stærke overlapninger tilbage. Du bør holde dem på niveau med din krop, som om du skaber en grænse for dem. Dette gælder også for hænder. Det anbefales at trykke dem så tæt som muligt i ribbenområdet og ikke skabe store amplituder langs kroppen. Når du sænker benet, skal du lande midt på foden mellem hæl og tå. Og når vi kommer op for at stige lidt på tåen, som om det springer op, vil dette give god koordination. Hvis du ikke følger disse regler, vil din krop simpelthen forbruge dobbelt så meget energi.

Anbefalede: