Sådan Køres Rutschebanen Sikkert

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køres Rutschebanen Sikkert
Sådan Køres Rutschebanen Sikkert

Video: Sådan Køres Rutschebanen Sikkert

Video: Sådan Køres Rutschebanen Sikkert
Video: Rutschebanen front seat on-ride HD POV Tivoli Gardens 2024, Marts
Anonim

Downhill ridning er en af de foretrukne vinteraktiviteter. Og det er ikke så vigtigt, hvad du skal ride, det være sig is, slæde, ostekage eller noget andet, du skal følge visse regler for sikker opførsel. Så du vil beskytte dig selv og barnet, den tid, der bruges på diaset, giver kun positive følelser.

Slæde
Slæde

Instruktioner

Trin 1

Før du begynder at stå på ski, skal du diskutere med dit barn, hvordan man opfører sig. Forklar vigtigheden af at skifte, ikke skubbe og være pæn og høflig. Og prøv også selv at følge disse regler og derved være et positivt eksempel for barnet og andre.

Trin 2

Prøv at udforske området, selvom du har været her før. Sliden eller nedstigningen skal være sikker. De bør ikke have grove, grene, skarpe genstande.

Trin 3

Sørg for, at du ikke kører på rutsjebanen, mens du står, dette kan føre til personskade. Sørg også for, at der ikke er noget stort firma, der slet ikke følger nogen regler.

Trin 4

Forsøg at undgå glider og skråninger nær vandområder eller veje eller i øde og utilgængelige områder. Slides lavet på en bunke affald eller buske er uønskede.

Trin 5

Vær forsigtig, når du falder, og følg sikkerhedsreglerne. Inden du falder ned, skal du prøve at gruppere og rulle på din side, bøje knæene og klemme dem under dig.

Trin 6

I en nødsituation, prøv at forblive rolig og handle hurtigt og fordømmeligt. Ring til 101 eller 112 for at få hjælp.

Anbefalede: