Sådan Oprettes Et Gym

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Gym
Sådan Oprettes Et Gym

Video: Sådan Oprettes Et Gym

Video: Sådan Oprettes Et Gym
Video: Hvad er et neutralt bækken? Hvordan ligger du mest hensigtmæssigt? 2023, Marts
Anonim

Alle er villige til at betale for et gymmedlemskab eller købe træningsudstyr derhjemme. Er det det værd? Vi vil prøve at finde ud af det.

hjemmet gym
hjemmet gym

Dilemmaet: at købe en sæsonbillet til det nærmeste motionscenter lige efter ferien eller før badetøjssæsonen eller at bygge dit eget motionscenter derhjemme uden kritiske synspunkter og kommentarer, har længe været spild af menneskeheden. I det mindste lige siden mennesket udviklede sig og begyndte at tilbyde alle disse smarte træningsprogrammer til fjernelse af fedtfoldninger og forøgelse af muskelmasse. Ideen er god, implementeringen mislykkes ofte.

Simulatoren træner ikke for dig

Yoga, pilates, aerobic, løb, stretching - alt dette kan og ofte fører til udviklingen af sunde vaner og erkendelsen af, at motion ikke kun er sundhedsfremmende, men også ganske behagelig underholdning.

For 35 år siden, da fysisk træning stadig var et fuldt udbygget emne, og lærerne holdt cirkler og tvang eleverne til at studere på den svenske mur, var det ret nok. Men så begyndte folk at tilbringe det meste af deres tid ved bordet og ved rattet, og det blev simpelthen nødvendigt at dyrke sport.

Derfor blev ideen om at købe træningsudstyr til hjemmet født. Nylige tendenser taler ikke kun om deres kompakthed og miniaturisering, men også om deres alsidighed, brugervenlighed og vedligeholdelse, hvilket bidrager til garanteret succes. Når du vælger en simulator, er det også nødvendigt at overholde det rimelige princip - for alle i overensstemmelse med deres behov og sundhedsstatus i overensstemmelse med rumlige og økonomiske muligheder.

Tre gode tip:

1. Et separat rum, stort nok (mindst 12 m2, med en loftshøjde på 240 til 280 cm), opvarmet og samtidig godt ventileret med naturligt dagslys, ideel til et hjemmegymnastik. Med en holdbar og let vedligeholdelig vaskbar gulvbelægning Det anbefales ikke at træne i en kold garage, i en fugtig kælder eller i et overophedet og støvet rum. Vær også opmærksom på hoveddørens bredde, nogle træningsmaskiner kan ikke adskilles helt. Loftet og væggene skal være lavet af slidstærkt materiale, så stiger, boksesække og andet sportsudstyr kan fastgøres til dem.

2. Køb alt udstyr klogt. Dette er bestemt ikke en billig aftale. Selvfølgelig er der ingen mening i at købe dyrt træningsudstyr, som derefter forbliver som legetøj.

3. Gå i sport og gør dit bedste, men pas også på dit helbred. Det betyder - før du træner ordentligt, skal du konsultere din læge om din tilstand og tage en stresstest i gymnastiksalen under opsyn af en træner. Alle sportsaktiviteter bør være rettet mod specifikke resultater. De skal overvåges, måles og evalueres, justeres i overensstemmelse med den aktuelle tilstand. Til dette produceres og sælges forskellige ekstra enheder, ergometre og mange andre, der kan overvåge og dosere fysisk aktivitet.

Populær af emne.