Sådan Oprettes Et Gymnastik-kompleks

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Gymnastik-kompleks
Sådan Oprettes Et Gymnastik-kompleks

Video: Sådan Oprettes Et Gymnastik-kompleks

Video: Sådan Oprettes Et Gymnastik-kompleks
Video: Сводные таблицы Excel с нуля до профи за полчаса + Дэшборды! | 1-ое Видео курса "Сводные Таблицы" 2024, Kan
Anonim

Hvis du planlægger dit liv, kan du gøre meget. Meget ofte klager folk over, at de ikke har tid til sport. Du skal bare udarbejde en træningsplan, vælge et gymnastik-kompleks til det, og du vil altid have mulighed for at træne.

Sådan oprettes et gymnastik-kompleks
Sådan oprettes et gymnastik-kompleks

Instruktioner

Trin 1

Før du sammensætter et sæt øvelser, skal du beslutte, hvor mange dage om ugen du er klar til at bruge fysisk træning. Professionelle undervisere anbefaler at sprede styrkebelastningen hver anden dag, for eksempel ved at lave øvelser tirsdag, torsdag og lørdag. Gå ikke rundt på mandage, onsdage og fredage. I disse dage er du nødt til at udføre generel fysisk træning, såsom træning eller strækøvelser. Søndag kan være en fridag.

Trin 2

Det er ikke nok at udarbejde en træningsplan og udføre et bestemt gymnastik-kompleks. Du skal vide, at træningen på de vigtigste dage skal være så intens som muligt. På "flydende" dage kan du begrænse dig til let jogging eller bare udendørs spil.

Trin 3

For at komponere et sæt øvelser er det nødvendigt at tage højde for træningens alder og niveau. Jo ældre personen er, jo længere skal opvarmningen være. Det samme gælder for mennesker med meget lidt eller ingen træning.

Trin 4

I den første måned anbefaler fagfolk at være opmærksom på alle muskelgrupper for at øge kroppens samlede tone. I denne periode skal belastningen være 50%. Og først efter 4 ugers regelmæssig træning kan du starte fuldgyldige træningsprogrammer rettet mod individuelle dele af kroppen, der kræver justering.

Trin 5

Dybest set tager en fuldgyldig lektion 1,5 timer. Af disse er de første 15-30 minutter en opvarmning, som kan køre, køre på en stationær cykel, gå hurtigt. De næste 45 minutter er faktisk selve træningen, som inkluderer styrkeøvelser til ben, mavemuskler, arme, hofter. Det sidste kvarter skal bruges på at strække. Det sparer dig for muskelsår og gør dine muskler elastiske.

Trin 6

Hvis du vil stramme hele din krop, ikke kun dine ben eller mavemuskler, skal du skifte øvre og nedre øvelser. For eksempel, mandag, onsdag, fredag, sving dine arme og brystmuskler. Tirsdag, torsdag, lørdag - balder, ben, kalve. Selvom mavemusklerne svinger indirekte under push-ups, squats og andre øvelser op og ned, skal dette område tildeles en separat session.

Trin 7

Når du begynder at træne derhjemme, skal du huske, at selv begyndere skal udføre mindst 10 reps i 3 sæt for hver kropsdel. Ellers mærkes belastningen slet ikke.

Trin 8

Meget ofte, efter at have sammensat et gymnastik-kompleks, slapper folk af og gentager det uendeligt. Og efter et stykke tid er de overraskede over at bemærke, at øvelserne ikke længere fungerer. Muskler vænner sig til stresset og holder op med at vokse. For at forhindre dette, skal du ændre komplekset hver anden måned.

Anbefalede: