Sådan Oprettes Et Træningsprogram

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Træningsprogram
Sådan Oprettes Et Træningsprogram

Video: Sådan Oprettes Et Træningsprogram

Video: Sådan Oprettes Et Træningsprogram
Video: How To Create A Workout Plan For Beginners - How To Create Your Own Workout Schedule Program Plan 2024, April
Anonim

Når man samler modet og beslutter at starte intensiv træning, står en person over for nogle problemer. En af dem er at udarbejde et træningsprogram, hvor kroppen vil opleve optimal stress uden overarbejde. Selvfølgelig behøver nogle mennesker ikke at skrive et program. De udfører bare intuitivt de rigtige øvelser, og det er det. Men dette er snarere en undtagelse fra reglen. For at skabe det ideelle sæt øvelser skal du beslutte dig for nogle specifikke mål.

Sådan oprettes et træningsprogram
Sådan oprettes et træningsprogram

Instruktioner

Trin 1

Beslut hvad du forventer af din træning, og hvad du vil opnå. Der er mange grunde, der skubber en person til at træne i gymnastiksalen: ønsket om at få muskelmasse, blive stærkere, tabe ekstra pund - derfor er det bedre ikke at starte uden et mål.

Trin 2

Tænk over, hvilke muskelgrupper du har brug for at træne. Når du har identificeret dine målmuskler, vil du være i stand til at vælge de passende øvelser. Ellers vil du prøve at indlæse hele kroppen, det kan føre til alvorlige konsekvenser.

Trin 3

Beregn en træningsplan, på hvilke dage du har mulighed for at træne, og på hvilke - ikke. Og gå ikke på træning, hvis du er for træt efter arbejde. Overspænd ikke muskler, der har brug for hvile, men giv dem, hvad de beder om efter at have tilbragt aftenen derhjemme.

Trin 4

At vælge det rigtige tidspunkt at træne er også udfordrende. Morgenklasser kan trætte dig, og på arbejdspladsen kan du føle dig utilpas hele dagen. At træne om aftenen kan også blive træt. Og ikke hver gang du kan komme dig om morgenen. Desto mere hvis du træner sjældent, men "passende". Vælg træningstid baseret på din evne. Og husk, at træning ikke behøver at blive udført på samme tid hver gang.

Trin 5

Med hensyn til træningens varighed er det individuelt for alle. Hvis du går i gymnastiksalen 5 gange om ugen, er en halv times træning nok. En time og 15 minutter vil være nok til træning, hvis du skal besøge gymnastiksalen 3 gange om ugen.

Trin 6

Dernæst skal du vælge den rigtige mængde træning baseret på målmuskelgrupperne. Derefter skal du selv bemærke de muskler, der er særlig vigtige for dig. Øvelser, der svarer til de "udvalgte" muskelgrupper, bør gives mere opmærksomhed og tid.

Trin 7

Og den sidste ting - du er bare nødt til at distribuere øvelserne i rækkefølge, begyndende med målene, og beregne antallet af sæt og gentagelser inden for rammerne af en træning.

Anbefalede: