Sådan Oprettes En Sportsklub

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Sportsklub
Sådan Oprettes En Sportsklub

Video: Sådan Oprettes En Sportsklub

Video: Sådan Oprettes En Sportsklub
Video: Sådan oprettes en COS konto 2023, Oktober
Anonim

Sportsklubber oprettes ikke kun for at dyrke sport og forbedre befolkningens sundhed, men også for at tiltrække midler, til hvilke sportsudstyr, uniformer til atleter derefter købes og sportsbegivenheder afholdes. Klubber oprettes på basis af industrielle virksomheder, uddannelsesinstitutioner, skoler, aktieselskaber og andre offentlige organisationer.

Sådan oprettes en sportsklub
Sådan oprettes en sportsklub

Instruktioner

Trin 1

Historien om oprettelsen af sportsklubber i Rusland går langt tilbage. Allerede før 1917 var der sportsklubber til hockey, fodbold, brydning. De var organiseret på territorial basis, temmelig velhavende mennesker kom ind i dem. Efter revolutionen blev "borgerlige" klubber lukket, men fysiske kulturgrupper begyndte at blive oprettet i fabrikker og planter, som var prototypen for sportsklubber. I 60'erne af det sidste århundrede begyndte sportsklubber deres vækkelse, de blev hovedsagelig oprettet i virksomheder, i militære enheder, uddannelsesinstitutioner. Senere begyndte klubberne at blive oprettet i henhold til specifikke egenskaber (hvilket betyder den slags sport, som denne klub repræsenterer).

Trin 2

Fra et økonomisk synspunkt er sportsklubber amatører og kommercielle. Nogle tilbyder lokaler til rekreative sportsgrene for alle mod et gebyr, mens andre har en professionel sportsorientering efter typer af spil.

Trin 3

Kommercielle klubber oprettes på basis af et selskab med begrænset ansvar, derfor er de underlagt alle artikler i civillovgivningen i forhold til sådanne organisationer.

Trin 4

For at oprette en sportsklub er det nødvendigt at oprette et selskab med begrænset ansvar, hvis medstiftere kan være de personer, du inviterer.

Trin 5

Afhold et møde med grundlæggerne af virksomheden, vedtag selskabets charter og bidrager med den autoriserede kapital i overensstemmelse med de aktier, du har bestemt.

Trin 6

Registrer den oprettede LLC hos skattemyndighederne for at opnå juridisk status.

Trin 7

En sportsklub, der er baseret på en LLC, har sit eget navn, der angiver den organisatoriske og juridiske form og fungerer på grundlag af notatet om forening og charter.

Trin 8

Mødet med klubens grundlæggere er den højeste myndighed. Det er mødet, der træffer visse beslutninger, accepterer tredjeparter som medlemmer af klubben, inviterer trænere, vælger formanden for klubben og regulerer dens aktiviteter.

Trin 9

Mødet med grundlæggerne af sportsklubben LLC løser også de vigtigste økonomiske spørgsmål om udnævnelse af alle slags stipendier og fordele til fremtrædende spillere, belønning og belønning af de vindende klubhold, afholdelse af konkurrencer og ydelse af økonomisk bistand i træningslejren.

Trin 10

Klubens økonomiske aktiviteter skal udføres inden for de rammer, der er godkendt ved lov. Rapporter om økonomiske aktiviteter indsendes til skatteinspektørerne i distriktet, byen inden for den frist, der er angivet i loven.

Anbefalede: