Sådan Registreres En Sportsklub

Indholdsfortegnelse:

Sådan Registreres En Sportsklub
Sådan Registreres En Sportsklub

Video: Sådan Registreres En Sportsklub

Video: Sådan Registreres En Sportsklub
Video: The Dangerous sports club part 1 of 2 2023, December
Anonim

Det er nyttigt at gå i sport, men ikke alle har mulighed for at besøge fitnesscentre eller sektioner. I nogle områder af vores hjemland er der ikke engang små sportsklubber. Der er kun en udvej - at oprette dit eget sportsanlæg. Hvad skal der til? Begær og viden om love.

Sådan registreres en sportsklub
Sådan registreres en sportsklub

Instruktioner

Trin 1

Processen med at oprette en sportsklub kan gå i to retninger: a) nonprofit offentlig organisation; b) en kommerciel sportsklub. I det første tilfælde, når du opretter en sportsklub, styres af forfatningen for Den Russiske Føderation og den "føderale lov om ikke-kommercielle organisationer" nr. 7-FZ af 12. januar 1996. Opret en klub på borgernes frivillige initiativ, hvilket betyder, at alle, der tilmelder sig en sådan forening, har lige rettigheder med resten, og alle beslutninger træffes på generalforsamlinger. Enhver borger, der har indsendt en ansøgning om optagelse, kan blive medlem af klubben.

Trin 2

Udarbejd inkorporeringsdokumenter og registrer dem. Stifterne af klubben kan være initiativpersoner (mindst 3), der organiserer et møde med fremtidige medlemmer af klubben. På generalforsamlingen træffes en protokolbeslutning om oprettelse, der vælges klubben, ledelsesteamet og sammensætningen af kontrol- og revisionskommissionen. Fra det øjeblik betragtes sportsklubben som oprettet og begynder sine aktiviteter som en offentlig organisation.

Trin 3

For at tilmelde dig skal du inden for tre måneder efter generalforsamlingen indsamle og indsende følgende dokumenter til de lokale retsmyndigheder: en registreringsansøgning underskrevet af klubbens ledere med angivelse af deres bopæl; sportsklub charter (2 eksemplarer); et uddrag fra protokollen fra generalforsamlingen med en beslutning om oprettelse af klubben og udvælgelse af dens ledende organer en liste over grundlæggerne af klubben og information om dem.

Trin 4

Giv økonomiske dokumenter, en kvittering for betaling af registreringsgebyret, oplysninger om klubens juridiske adresse og et segl som en separat pakke.

Trin 5

Opret en kommerciel sportsklub på basis af et færdigt sportskompleks. I dette tilfælde skal du registrere sportsklubben som et aktieselskab i overensstemmelse med den føderale lov "Om aktieselskaber" N 14-FZ dateret 02/08/98).

Trin 6

Virksomhedens grundlægger kan være en person eller flere ejere, der har oprettet den lovpligtige fond. Saml en pakke med lovbestemte dokumenter, udfyld posten af ejernes aktier, og indsaml generalforsamlingen for stiftere, hvor LLC's charter vedtages, udnævnes generaldirektøren og hovedrevisor.

Trin 7

For statsregistrering af en LLC hos skatteinspektionen på bopælsstedet skal du indsende følgende dokumenter: LLC-charter; referat fra grundlæggernes generalforsamling registreringsansøgning, formular P11001; en kvittering for betaling af statsafgiften.

Anbefalede: