Hvordan Man Bygger En Bred Ryg

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger En Bred Ryg
Hvordan Man Bygger En Bred Ryg

Video: Hvordan Man Bygger En Bred Ryg

Video: Hvordan Man Bygger En Bred Ryg
Video: Den PERFEKTE Ryg Træning! (5 Bedste øvelser for en bred og dyb ryg!) 2024, April
Anonim

For dem, der ønsker at opbygge en smuk, harmonisk krop, er det lige så vigtigt at træne hver muskelgruppe som at træne hele kroppen. Vigtigheden af rygarbejde, når du arbejder på din ryg, kan ikke undervurderes. Bagsiden er en hel gruppe muskler, der er unik til pumpning i den forstand, at jo mere belastning den er, jo bedre reagerer den på den. Derfor er det nødvendigt at træne ryggen systematisk.

Hvordan man bygger en bred ryg
Hvordan man bygger en bred ryg

Instruktioner

Trin 1

Udfør pull-ups, indtil din hage rører ved bjælken. Tempoet betyder ikke noget, det vigtigste er at udarbejde fire sæt med otte gentagelser.

Trin 2

Udfør pull-ups, indtil bagsiden af dit hoved rører ved bjælken, træner seks sæt med tolv gentagelser.

Trin 3

For at pumpe en bred ryg op skal du løfte løft. Når markløft, hver muskel i ryggen og kroppen, i princippet mobiliseres, og når man arbejder med store vægte, strammer den sig til det yderste, så det er nødvendigt at lave markløft hver gang du træner tilbage.

Trin 4

Udfør øvre og nedre led. For de øverste links fungerer enhver maskine, der kan udføre dem. Lav otte sæt med tolv reps. For de nederste stænger er det bedre at bruge specielle simulatorer, øvelser med en vægtstang er traumatiske. Sørg for, at du bevidst spænder ryggen under træningen - dette vil give dig en stigning i masse.

Trin 5

Tag en kettlebell og hvil dit knæ og hånden på bænken. Udfør en enhånds kettlebell-række, indtil du rører ved dine maver. Udfør seks sæt med ti gentagelser skiftevis med hver hånd. Prøv at udføre øvelsen langsomt og kontrollere bevægelsen af kettlebell hvert sekund.

Anbefalede: