Sådan Arbejder Du Dine Mavemuskler Med En øm Ryg

Indholdsfortegnelse:

Sådan Arbejder Du Dine Mavemuskler Med En øm Ryg
Sådan Arbejder Du Dine Mavemuskler Med En øm Ryg

Video: Sådan Arbejder Du Dine Mavemuskler Med En øm Ryg

Video: Backapp stolen: Sådan træner du ryggen mens du arbejder 2022, December
Anonim

Øvelser for pressen er måske de mest populære i verden, fordi deres regelmæssige implementering garanterer gode resultater. Desværre reducerer en øm ryg alvorligt den mængde træning, der er tilgængelig for dig.

Sådan arbejder du dine mavemuskler med en øm ryg
Sådan arbejder du dine mavemuskler med en øm ryg

Letvægts ab øvelser, hvis der ikke er nogen rygskader

Hvis din ryg gør ondt, men diagnosen alvorlige problemer og sygdomme ikke har afsløret, er din mulighed at udføre dine sædvanlige maveøvelser med en mindre amplitude. For eksempel skal en typisk øvelse (løfte kroppen fra liggende stilling) udføres uden at løfte lænden ned fra gulvet. Det vil sige, gør det sædvanlige antal gentagelser, men riv kun skulderbladene af fra gulvet. Hvis du ikke spænder dine nakkemuskler under træning, er risikoen for din ryg minimal. Det samme gælder øvelser med at hæve benene fra liggende stilling - løft ikke dine ben højt, angiv bevægelsen, og det er alt sammen på samme tid, skal du ikke rive nedre ryg fra den vandrette overflade. [boks nr. 2

Hvad skal man gøre, hvis ryggen gør ondt

Hvis du har problemer med rygsøjlen, nerverne, kolde muskler, forandringer i kroppen efter fødslen - din mulighed er Pilates. Dette program blev udviklet til rehabilitering af militæret efter skader, det består næsten af ​​statiske arbejdsstillinger. Det er næsten umuligt at rive af eller skade ryggen, mens du laver Pilates. Der er masser af statiske maveøvelser i Pilates, der betragtes som ekstremt effektive.

Når du træner Pilates to eller tre gange om ugen i en time, vises resultaterne inden for en måned. Desuden vil du ikke kun styrke dine mavemuskler, men sandsynligvis vil du forbedre tilstanden af ​​din ryg, ben og arme.

Tilmeld dig et godt Pilates-studie, hvor de vil forklare principperne for at udføre øvelserne. Prøv at være som forskellige typer aktiviteter - med en bodyball (en bold med en diameter på halvtreds til tres centimeter) eller et specielt bånd. Som regel er der i store fitnessklubber hele klasser viet til at arbejde på mavemusklerne.

Hvis du er ubehagelig med at øve i gymnastiksalen sammen med andre mennesker, kan du bestille to eller tre personlige sessioner for at forstå, hvordan man bevæger sig korrekt, hvad man skal se efter, når man laver øvelser og få personlige anbefalinger. Derefter kan du købe en disk med et sæt øvelser, bodyball og gøre det derhjemme.

Hvis du har meget vægt og en øm ryg for ikke at skade hende endnu mere, skal du tilmelde dig vandaerobic. Vand vil støtte dig, lindre stress på rygsøjlen og knæene, og maveøvelser inden for denne belastning er nok til at opnå gode resultater i flere måneder.

Populær af emne.