Skal Du Træne Dine Mavemuskler Med En Sommerfuglmuskelstimulator?

Indholdsfortegnelse:

Skal Du Træne Dine Mavemuskler Med En Sommerfuglmuskelstimulator?
Skal Du Træne Dine Mavemuskler Med En Sommerfuglmuskelstimulator?

Video: Skal Du Træne Dine Mavemuskler Med En Sommerfuglmuskelstimulator?

Video: Skal Du Træne Dine Mavemuskler Med En Sommerfuglmuskelstimulator?
Video: 💚 Stram mave med delte mavemuskler🎯Fokus: 🔥10min styrke og træne dine (delte) mavemuskler og core 2024, April
Anonim

Passiv muskeltræning med en muskelstimulator synes at være en meget attraktiv løsning for dem der er dovne eller ikke har tid til at træne i gymnastiksalen. Men det er ikke værd at håbe på fremragende resultater ved kun at bruge sommerfuglemuskulaturstimulator til træning af pressen.

Myostimulant - sommerfugl
Myostimulant - sommerfugl

Hvordan og hvor meget man skal træne pressen

Ønsket om at have en flad, tonet mave eller smukke terninger er den vigtigste motivation for folk, der arbejder hårdt på mavemusklerne hver dag. Ofte lader resultatet meget tilbage at ønske, på trods af den enorme indsats, der er gjort. Hvorfor sker dette?

Professionelle atleter ved, at det er nødvendigt at træne mavemusklerne separat ikke mere end to gange om ugen. Under træning på andre dele af kroppen spændes denne muskel og giver balance til hele kroppen - derfor får den den nødvendige belastning.

Hemmeligheden bag en tynd talje

Ved flittigt at pumpe mavemusklerne er der en risiko for at udvide taljen endnu mere, da den belastede muskel vokser i volumen. Den eneste måde at reducere kropsvolumen på er at reducere procentdelen af kropsfedt, tabe sig eller på atletens sprog tørre det ud. Korrekt, afbalanceret ernæring og aerob træning er mange gange mere effektive end gentagne crunches.

Professionelle muskelstimulatorer

En elektrisk impuls, der styres af myostimulatoren ind i muskelen, får den til at trække sig sammen og simulerer en belastning. Naturlig fysisk anstrengelse spænder musklerne jævnt, gradvist og under indflydelse af strømmen trækker musklen sig sammen i et ryk og løfter vævet.

Kun en kvalificeret specialist kan beregne pulsens styrke korrekt og kender mønstrene for påføring af elektroderne. Professionelle elektromyostimulanter har 10-12 effektprogrammer, som er nødvendige for kropsformning.

Husholdnings muskelstimulerende midler

For nylig udbredte myostimulatorer - sommerfugle har kun 4 strømkanaler, enheden fungerer på et batteri, og dens nuværende styrke er derfor ikke mere end 10 mA. For eksempel anvendes i saloner med professionelt udstyr elektriske impulser på 30 mA til at bekæmpe cellulite og fedtaflejringer.

På grund af den lave effekt er det nytteløst at træne pressen med en myostimulator - en sommerfugl. En enhed med sådan styrke er egnet til kosmetiske formål: at stramme slap hud, forbedre blodcirkulationen i væv og forbedre lymfestrømmen.

Undersøiske klipper

Den overkommelige pris på enheden taler om dens lave kvalitet. Til produktion af kutane elektroder anvendes silikone af lav kvalitet eller ikke-certificeret plast. Disse materialer er giftige og kan føre til allergiske reaktioner og endda forgiftning. Når du har besluttet dig for et sådant køb, skal du sørge for, at enheden er certificeret og godkendt af sundhedsministeriet.

Anbefalede: