Hvor Mange Gange Om Ugen Skal Jeg Træne?

Hvor Mange Gange Om Ugen Skal Jeg Træne?
Hvor Mange Gange Om Ugen Skal Jeg Træne?

Video: Hvor Mange Gange Om Ugen Skal Jeg Træne?

Video: Hvor Mange Gange Om Ugen Skal Jeg Træne?
Video: Spørg Kristian - Hvor mange gange om ugen skal jeg træne for at få resultater? 2024, April
Anonim

Hvis du beslutter dig for at passe dig selv og har købt et gymnastikselskab, er et af de spørgsmål, der bekymrer dig, hvor mange gange om ugen du skal træne? Det er svært at give et entydigt svar, da alt afhænger af dine mål og ambitioner.

Hvor mange gange om ugen skal jeg træne?
Hvor mange gange om ugen skal jeg træne?

Så enhver pige, der beslutter at besøge gymnastiksalen, har sit eget mål. Nogle skønheder vil bare pumpe lidt op, "vække" musklerne, andre damer har brug for at tabe sig og give deres figur appetitlige former, der er også piger, der besøger fitnessklubben for smukke fyre. Derfor er svaret på spørgsmålet om, hvor mange gange om ugen der skal trænes, individuelt for hver repræsentant for det retfærdige køn.

Hvis du tilhører den første kategori af kvinder: du har en slank figur, men ønsker at stramme problemområderne lidt op og ikke behøver at tabe meget, så er styrketræning 2-3 gange om ugen egnet til dig. Hvis du ikke har mange problemområder, som du gerne vil rette, kan du træne 2 styrketræning (inden de varmes op på en kardiomaskine i 7-10 minutter) om ugen på kropsdele, der kræver træning. Og desuden deltager du en gang hver syv dage i nogle gruppeøvelser, der har til formål at træne hele kroppen. Dette vil ryste ikke nåede muskler og forhindre dig i at kede dig. Sådanne styrkearbejdere i gruppen inkluderer træning af kropsstød, kropstilstand, perfekt krop og mange andre.

Hvis du hører til den anden kategori af kvinder, og målet med at gå i gymnastiksalen er at tabe sig og bygge din krop, så bliver du først nødt til at svede. Du rådes til at øve 5 gange om ugen. Om 7 dage skal du gennemgå 3 styrketræning, hvorefter den obligatoriske cardio 20-30 minutter og 2 cardio-træning på 45 minutter hver. Det tilrådes, at styrketræningsprogrammet laves af en erfaren fitness træner, der kan vise, hvordan man udfører øvelserne korrekt og ikke bliver skadet. Det anbefales at vælge en ellipsoid som kardiovaskulært udstyr, det belastes knæleddene og løbebåndet minimalt. En gang om ugen kan du svømme i poolen og erstatte en konditionstræning med vandaktiviteter.

I fremtiden, når din vægt begynder at falde, og din figur får den ønskede form, kan du reducere antallet af øvelser til 3-4. Det tilrådes at forlade cardio mindst en gang om ugen, især for kvinder, der er tilbøjelige til fedme og hurtig vægtøgning. Og videre. Øv ikke det samme program i lang tid. Det anbefales at ændre det hver 4-8 uge. Hvis du ikke har mulighed for konstant at ty til hjælp fra en træner (priser for deres tjenester undertiden "bider"), skal du blot tilføje nye øvelser til den eksisterende øvelsesplan. Byt dem, tag tungere håndvægte. Generelt tilføj variation i dine træningsprogrammer, så musklerne ikke kan vænne sig til stresset, og processen med vægttab vil ikke blive langsommere.

Og den sidste kategori af piger er dem, der går i gymnastiksalen for at vise sig. Det er op til dig at beslutte, hvor mange gange om ugen du træner. Men et lille råd. Hvis du allerede er kommet i gymnastiksalen, skal du træne, det er nyttigt for figuren og for helbredet også. Og det optimale antal lektioner om ugen er stadig 2-3.

Anbefalede: