Hvor Mange Gange Om Dagen Har Du Brug For At Pumpe Pressen

Indholdsfortegnelse:

Hvor Mange Gange Om Dagen Har Du Brug For At Pumpe Pressen
Hvor Mange Gange Om Dagen Har Du Brug For At Pumpe Pressen

Video: Hvor Mange Gange Om Dagen Har Du Brug For At Pumpe Pressen

Video: Агрогороскоп с 29 ноября по 02 декабря 2021 года 2022, December
Anonim

Abs er en af ​​de mest afslørende dele af kroppen, især om sommeren, når det er tid til strande og korte toppe. Hvordan opnås maksimale resultater, når man arbejder på pressen, gør den præget og uden at bruge meget tid?

Hvor mange gange om dagen har du brug for at pumpe pressen
Hvor mange gange om dagen har du brug for at pumpe pressen

Den bedste mulighed for at pumpe pressen - hvad er det?

Før du stiller spørgsmål om, hvor mange gange du har brug for at svinge abs eller biceps, er det værd at analysere din biorytme, din kost og fysiske kondition: det er usandsynligt, at begyndere er i stand til at udøve 6 dage om ugen og udføre 5-7 tilgange dagligt, ret? Og rollen her spilles ikke kun af fysisk, men også viljestræning.

Ifølge mange professionelle fitnessinstruktører og undervisere vil følgende regime være det optimale antal pumpepumper: 3-4 gange om ugen, en session om dagen. Men selv her skal du besvare et spørgsmål, hvad vil du opnå, bare lettelse eller volumen?

Dette er et meget vigtigt punkt: mange piger betyder, når de taler om pressen, en flad mave og let fremspringende "terninger", men når det kommer til fyre, spekulerer de om voluminøse "terninger", der vil være perfekt synlige under en våd T -skjort:)

Uddannelsesmetoden i hvert tilfælde vil være grundlæggende forskellig:

- Når du arbejder på volumen, skal du foretage et lille antal tilgange (3-4) med det maksimalt mulige antal gentagelser, helst med ekstra belastning, med en normal, temmelig langsom udførelseshastighed. Pauserne mellem sætene skal være lange. Det er værd at overveje, at for at få mindst en masse "abs" er du nødt til at arbejde ikke kun på det, men også at pumpe resten af ​​muskelgrupperne.

- Når man arbejder "på lettelsen", tilrådes det at foretage 5-7 tilgange med antallet af gentagelser "stigende" - 6 og 7 tilgange skal omfatte det maksimalt mulige antal gentagelser, mens gentagelsesfrekvensen skal være høj - så pressen begynder at brænde. Når du arbejder på terræn, da du ikke er interesseret i at øge volumen og få masse, kan du lave to sessioner om dagen: om morgenen (frokosttid) og om aftenen ca. 2-3 timer før sengetid.

Pressen er også en af ​​de mest "populære" kropsdele: alle vil have det, og sportsmagasiner er fulde af overskrifter om "perfekt presse på 7 dage". I stedet for at bruge penge på sådant affaldspapir, skal du konsultere specialister.

Kostændringer for at maksimere resultaterne

Kosten afhænger også af målene: Hvis du vil have store terninger, så spis alt og i store mængder, fokuser på den kost, som bodybuildere bruger for at få masse. Men hvis dit mål er lindring og ikke en klump af overskydende fedt, så fokuser på protein og prøv at udelukke overskydende hurtige kulhydrater i kosten, som ofte, især hos kvinder, fører til ophobning af fedt i underliv og på siderne.

Pressen er den del af kroppen, der kun vil bevare sin lettelse, hvis du konstant arbejder på den. En uge uden abs arbejde, og du vil straks bemærke resultatet. Ernæring påvirker også - mindre hurtige kulhydrater!

Ernæring er en tredjedel af resultatet, den anden tredjedel er ordentlig søvn. Husk, at jo mere dine muskler arbejder, jo mere hvile har de brug for for at komme sig fra arbejde. Hvis du vil have dine mavemuskler til at vokse, skal du sove mere og ikke tøve med at døs om eftermiddagen, hvis du har fritid.

Populær af emne.