Hvor Meget Yoga Har Du Brug For

Hvor Meget Yoga Har Du Brug For
Hvor Meget Yoga Har Du Brug For

Video: Hvor Meget Yoga Har Du Brug For

Video: Hvor Meget Yoga Har Du Brug For
Video: Сиреноголовый напал на Директора Ютуба и хочет забрать Влада А4 2024, Marts
Anonim

Hatha yoga kan give meget gode resultater, hvis vi gør det regelmæssigt. Derfor er det meget vigtigt at udvikle en vane med at træne. Du kan endda se på denne indikator alene, hvor vellykket vores praksis er. Vi modtager vores værdifulde frugter fra praksis, når vi kommer til det niveau, hvor antallet af vores klasser om ugen vil være mindst to gange.

Privychka zanimat'sja
Privychka zanimat'sja

I yoga antages det, at det at gøre mindre end to gange om ugen ikke er så effektivt. Men glem ikke, at overdreven iver for klasser for begyndere ikke vil være i stand til at vare længe. Personen "brænder ud" og afslutter undervisningen i stedet for at få store fordele for sig selv. Derfor er to sessioner om ugen det optimale beløb for begyndere. Gradvist bliver vores krop stærkere, får styrke og "beder" om at øge belastningen. Når vi taler om at øge belastningen, mener vi, at både hyppigheden af klasser om ugen og kompleksiteten af de asanas, vi udfører, vil stige. Men alt dette kommer gradvist! Vi skal huske dette, venner!

Yoga sigter ikke mod at opnå nogen eksterne indikatorer. Stigningen i vores styrke, fleksibilitet og skønhed kommer naturligt med vores regelmæssige praksis. Men det vigtigste, der ikke bør glemmes, når vi laver yoga, er at hvis der ikke er nogen harmoni i vores klasser, så kaldes vores praksis ikke engang yoga. Det vil være gymnastik, akrobatik, men ikke yoga. Det er ikke let at føle for dem, der lige er begyndt at øve, fordi vi konstant distraheres af eksterne faktorer. Dette er forståeligt. Den moderne livsrytme i byer, megalopoliser bidrager ikke særlig til, at vi er mere orienterede mod vores indre verden og stoler på den. Det var for at lære at lytte til os selv, at stole på vores indre følelser, at vi fik øvet yoga. Dette er ikke en hurtig, men en pålidelig og gennemprøvet måde. Dette er vejen, der fører os til vores oprindelige tilstand, tilstanden af lykke og glæde. Og dette kan ikke opnås uden en harmonisk tilgang. Derfor husker vi, at gradvis indtræden i praksis er et meget vigtigt princip.

De ønskede klasser vil være vellykkede og give os fremragende resultater, hjælp i livet og lære os at lytte til os selv! Derfor er vores opgave i de indledende faser at udvikle en vane.

Anbefalede: