Hvordan Man Navngiver Et Hold

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver Et Hold
Hvordan Man Navngiver Et Hold

Video: Hvordan Man Navngiver Et Hold

Video: Hvordan Man Navngiver Et Hold
Video: Сегодня 2 декабря светлый день, напишите эту букву и носите в кошельке 2024, April
Anonim

Et velvalgt kollektivt navn tiltrækker halvdelen af succesen. Valget af ordet, som hver af deltagerne vil blive associeret med, skal behandles med al alvor og endnu bedre - med hele kompositionen.

Hvordan man navngiver et hold
Hvordan man navngiver et hold

Instruktioner

Trin 1

Prøv at vælge et navn ved at trække lod. Hver af deltagerne skriver en eller flere varianter af navnet (afhængigt af dit nummer) på identiske ark, folder dem, lægger dem i en pose. Derefter trækker en person med lukkede øjne det første stykke papir, der kommer på tværs, folder det ud og læser det højt.

Trin 2

Hvis du vælger et navn alene, skal du bruge landemærkerne, når du vælger navnet. For det første til hvilken by og institution er teamet knyttet? Måske bliver dette ord en del af navnet, ligesom de allerede berømte kollektiver: "Virtuosos of Moscow", "Virtuosi of the Moscow State Pedagogical University" osv.

Trin 3

Skriv udtryk, der er relateret til stil og retning for dit arbejde. De kan også blive en del af navnet. Prøv at oversætte dem til forskellige sprog, bedre kendt for hele teamet.

Trin 4

Analyser karaktertræk, dig selv eller alle deltagere. Identificer et fælles træk: lighed med et dyrs manerer (kat, hermelin, bjørn). Prøv at forestille dig dig selv med dette ord, også i oversættelse til andre sprog.

Trin 5

Tænk på holdets kontingent: gennemsnitsalder, køn. Navn for at bruge en ordbog, herunder russisk-latin.

Trin 6

Saml de første bogstaver i deltagernes navne, og arranger dem i flere ordrer, indtil du får et ord eller et surrogat. Hvad du kan lide bliver titlen.

Anbefalede: