Hvordan Man Navngiver Et Hockeyhold

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver Et Hockeyhold
Hvordan Man Navngiver Et Hockeyhold

Video: Hvordan Man Navngiver Et Hockeyhold

Video: Я ИГРАЮ ЗА СИРЕНОГОЛОВОГО и КАРТУН КЭТА! НОВЫЙ SCP - водяной монстр! 2022, December
Anonim

Alt skal have sit eget navn. Dette gælder også for det nye hockeyhold. Men processen med at vælge et navn forvirrer ofte sine deltagere, fordi navnet skal være smukt, kortfattet og afspejle essensen af ​​hockeyklubben.

Hvordan man navngiver et hockeyhold
Hvordan man navngiver et hockeyhold

Instruktioner

Trin 1

Når du vælger et navn til et hockeyhold, skal du blive styret af, om dette hold er børn eller voksen, spiller professionelt eller hører til amatørkategorien. For hver type kommando er det bedre at vælge specielle navne, der passer dem så tæt som muligt. For eksempel kan et børnehockeyhold kaldes "Eaglet", men på samme tid vil et sådant navn ikke længere være egnet til en voksen.

Trin 2

En måde at vælge et navn er relateret til, hvor holdet spiller. Dette kan være navnet på en by (eller anden bosættelse). For det første gør et sådant navn på holdet straks dets oprindelse klart, og for det andet er det meget mindeværdigt. For eksempel taler "Kursk", "Tambov" eller "Vladivostok" utvetydigt om, hvor dette hold er fra. Selvfølgelig er dette navn mere velegnet til dem, der planlægger at rejse til kampe i andre regioner.

Trin 3

Den geografiske komponent kan også udtrykkes i navnet på det samme navn med et bestemt område i byen - officielt eller uofficielt. Sådan identifikation på bopælsstedet er velegnet til hold, der deltager i kampe, hovedsageligt i deres egen by. Eksempler er "Printere", "Fili" osv.

Trin 4

En anden mulighed er holdnavnet forbundet med lokale naturlige attraktioner. Disse kan være floder, søer, bjerge. Et sådant navn på hockeyholdet ville også give det en vis geografisk farve. Eksempler er "Neva", "Baikal", "Onega" og andre.

Trin 5

Hockeyholdet kan være opkaldt efter en af ​​repræsentanterne for dyreverdenen. Ganske populære (og samtidig smukke) er navnene forbundet med fugle og rovdyr. For eksempel "Hawk", "Falcon". Samtidig kan det suppleres med en geografisk komponent - "Amur Tigers", "Siberian Swifts" osv.

Trin 6

Navnet på holdet kan vælges ud fra spillernes professionelle aktiviteter. For eksempel kan holdet i et metallurgisk anlæg kaldes "Metallurg" eller "Metallist", medarbejdere inden for jernbaneindustrien udfører med succes under navnet "Lokomotiv".

Populær af emne.