Sådan Lærer Du At Pumpe Pressen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Pumpe Pressen
Sådan Lærer Du At Pumpe Pressen
Video: Sådan Lærer Du At Pumpe Pressen
Video: 130 atmosfærer pumpe 2023, Februar
Anonim

Mange mennesker i gymnastiksalen vil have en smuk præget presse. Desværre opnår ikke alle dette mål. Og årsagen til dette er enkel - de har ikke praktisk viden om at pumpe pressen.

Sådan lærer du at pumpe pressen
Sådan lærer du at pumpe pressen

Er det nødvendigt

  • - måtte
  • - vandret bord
  • - sportsuniformer.

Instruktioner

Trin 1

Træn hårdt. Først skal du lave maveøvelser ikke mere end 2-3 gange om ugen. Mange mennesker tror, ​​at de kan udøve denne del af kroppen ved at svinge lidt afslappet på tavlen. Langt fra. Hver tilgang skal udføres med maksimal spænding i den sidste fase. Svæk ikke dine mavemuskler et sekund. Dette vil sikre den maksimale effekt af træningen.

Trin 2

Udfør forskellige torsolifte. Der er tre forskellige typer af dem. I alle tilfælde har du brug for et lille tæppe eller en måtte. Læg det på gulvet, læg dig på ryggen og læg dine fødder på en vandret overflade. Kryds dine arme bag dit hoved. Løft din torso, indtil den rører ved dine knæ.

Trin 3

Placer dine hænder på brystet, og vend tilbage til en liggende stilling på måtten. Denne gang må du ikke bøje dine knæ, de skal være lige. Løft din torso langsomt, mens du indånder, og sænk den, mens du ånder ud.

Trin 4

Gør det omvendte twist. Dette er den tredje type torsolift, du skal medtage i dine mavemuskler. Placer dine hænder bag hovedet igen, læg dig på måtten og bøj dine ben ved knæene. Bring dem så tæt på brystet som muligt. Denne øvelse giver dig mulighed for grundigt at arbejde med alle de mindste mavemuskler.

Trin 5

Inkluder skrå øvelser i dit program. Læg på ryggen, løft dine ben op, så sålerne er rettet mod loftet. Tryk dine håndflader på gulvet. Hold begge ben sammen og sænk dem næsten helt til venstre. Bevæg begge langsomt til midten af ​​bevægelsen, og hold i et par sekunder på højre side. Gør dette mindst 10 gange på hver side.

Trin 6

Sørg for, at dine muskler er udhvilede mellem træningen. På trods af din bedste indsats skal du ikke overdrive det og for eksempel ikke få smerter i ryggen. Dette er en meget almindelig begivenhed for alle atleter. Undgå ledsmerter.

Populær af emne.