Hvordan En Pige Hurtigt Kan Pumpe Pressen Op

Indholdsfortegnelse:

Hvordan En Pige Hurtigt Kan Pumpe Pressen Op
Hvordan En Pige Hurtigt Kan Pumpe Pressen Op

Video: Hvordan En Pige Hurtigt Kan Pumpe Pressen Op

Video: Hvordan En Pige Hurtigt Kan Pumpe Pressen Op
Video: Что можно сделать из Бочки Шлангов и Насоса 2024, April
Anonim

Stramme muskler og en flad mave går næsten aldrig af stil. Du kan opnå fremragende resultater på kort tid derhjemme. Nyttige tip og et specielt sæt øvelser hjælper dig med dette.

Hvordan en pige hurtigt kan pumpe pressen op
Hvordan en pige hurtigt kan pumpe pressen op

Et sæt øvelser

Reverse crunch er en øvelse, der hjælper dig med effektivt at pumpe din nedre abs. Udgangsposition - liggende på ryggen er armene placeret langs kroppen. Stram dine mavemuskler så meget som muligt og løft dine ben gradvist op. Løft dit bækken så højt som muligt. Gå langsomt tilbage til startpositionen. Øvelsen skal gentages 12-15 gange i 2-3 sæt.

Den diagonale krøller hjælper med at opbygge dine skrå mave. Læg på gulvet. Bøj dine ben ved knæene. Placer dine hænder bag din hals med albuerne fra hinanden. Løft langsomt din krop op og nå med din højre albue til dit venstre knæ. Vend tilbage til startposition. Nå nu med din venstre albue til dit højre knæ. Gentag øvelsen 20-25 gange i 3 sæt.

Normal vridning er rettet mod at pumpe den øverste presse. Det udføres fra en liggende position. Benene er let bøjede i knæene, armene er placeret bag hovedet. Løft forsigtigt din overkrop. Gå gradvist tilbage til startpositionen.

Bemærk: Når du udfører øvelsen, skal lænden presses fast mod gulvoverfladen. Øvelsen skal gentages 30-50 gange afhængigt af fysisk kondition.

Følgende øvelse hjælper også med at pumpe den nedre presse. Læg på gulvet. Placer dine hænder langs kroppen. Løft dine ben gradvist op, så de gør den rette vinkel med kroppen. Ret denne position i 3-5 sekunder. Sænk langsomt benene ned. Gentag øvelsen 15-20 gange i 3-4 sæt.

Korrekt abs træning

Det menes, at gode mavemuskler er enkle og lette at pumpe op. Faktisk er dette slet ikke tilfældet. For at opnå et godt resultat skal du regelmæssigt øve og træne korrekt.

I den øverste del af musklerne hæver de grundlæggende øvelser benene fra en siddende stilling med vægt på hænderne. Samtidig udføres bevægelser effektivt i lodrette og vandrette planer. Denne øvelse er også velegnet til medium abs.

Body ups er også gode. Øvelsen kan udføres på en særlig bænk. Hvis du sidder på en stol, fastgør dine ben i bunden og derefter vipper kroppen tilbage og vender tilbage til sin oprindelige position, dirigeres øvelsen til den midterste presse og dens øverste sektion.

Til pumpning af den nedre presse anbefaler eksperter også at træne på en speciel bænk med en gradvis hævning af benene eller hævning af benene, mens de ligger på gulvet. At løfte dine ben op fra at ligge på din side eller laterale bøjninger er de enkleste øvelser til at pumpe din laterale presse.

Anbefalede: