Sådan Pumpes Pressen Hurtigt Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Pressen Hurtigt Op
Sådan Pumpes Pressen Hurtigt Op

Video: Sådan Pumpes Pressen Hurtigt Op

Video: Sådan Pumpes Pressen Hurtigt Op
Video: BOOTY PUMP in 14 Days (grow your butt) | 10 minute Home Workout 2024, Kan
Anonim

Jo tættere sommeren er, jo smukkere bliver pumpet op abs ikke bare ønskeligt, men nødvendigt. Dette gælder ikke kun for professionelle atleter, men også for dem, der lejlighedsvis går i gymnastiksalen, kun for igen at rette deres figur. Hvis vi ønsker at opbygge mavemuskler hurtigt, er vi nødt til at udføre visse øvelser hver dag med det formål at træne mavemusklerne og forbrænde fedt.

Sådan pumpes pressen hurtigt op
Sådan pumpes pressen hurtigt op

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Udfør lige og drejelige knaser. Betydningen af denne grundlæggende øvelse kan ikke overvurderes - den engagerer de forreste abdominale muskler, der kaldes "terninger", samt de laterale muskler, der danner abdominal korset, hvilket gør silhuetten komplet. Gør skråninger på skråninger for at forbedre træningspræstationen, seks til syv sæt med femten til tyve reps hver.

Trin 2

Arbejd din nedre abs med crunches. Stå på knasemaskinen. Tag fat i håndtagene med dine hænder, lemp dine ben. Sving dine ben til øjenhøjde indtil fuldstændig fiasko. Følg fem til syv sæt.

Trin 3

Afslut træningen med en sidste træning af de laterale abdominals. Stå lige op, fødderne skulderbredde fra hinanden, hænderne bag dit hoved. Bøj til hver side skiftevis så lavt som muligt. Lav femten til tyve gentagelser i hvert af de fem sæt.

Trin 4

I slutningen af din træning skal du tage femten minutter på at øge din fedtforbrændingshastighed gennem udholdenhedstræning. Brug en motionscykel eller løbebånd. Indstil den optimale belastningstilstand, og lav hele 30 minutter. Gør denne øvelse hver træning.

Anbefalede: