Sådan Pumpes Arme Og Bryst Hurtigt Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Arme Og Bryst Hurtigt Op
Sådan Pumpes Arme Og Bryst Hurtigt Op
Video: Sådan Pumpes Arme Og Bryst Hurtigt Op
Video: СУДОРОГА пойди уходи! Му Юйчунь как избавиться от судорог 2023, Februar
Anonim

For at pumpe musklerne i arme og bryst op, tager det lang tid og kræfter. Træning skal være regelmæssig. Forresten er der ingen grund til at gå i gymnastiksalen, du kan gøre det derhjemme.

Sådan pumpes arme og bryst hurtigt op
Sådan pumpes arme og bryst hurtigt op

Instruktioner

Trin 1

Øvelse nummer et er til træning af armene. Først skal du sætte dig ned, prøv at holde kroppen lige og plan, bøj ​​ikke ryggen. Tag derefter en håndvægt i hver hånd (bøj samtidig armene til albuerne til det yderste). Håndvægtene kan nu sænkes ned og hænderne strækkes helt ud. Gentag denne øvelse 8-10 gange ved hver træning. Bemærk, at for at opnå det ønskede resultat er det nødvendigt at opfylde de grundlæggende krav: styr alle bevægelser, fastgør albuerne forsigtigt, sving ikke kroppen.

Trin 2

For at pumpe armene op i armene er der også en teknik til at trykke bagfra med hovedet med den ene hånd. For at gøre det skal du rette din ryg, holde hele kroppen lige og placere skulderen på hånden, så den er på linje med torsoen. Dernæst sænk håndvægten bag dit hoved, bøj ​​begge arme (i en vinkel på 90 grader). Derefter kan du rette din arm og vende tilbage til sin oprindelige position. Lav mindst otte eller ti gentagelser hver gang. Sandt nok, hvis du endnu ikke er kommet i form og lige er begyndt at træne, skal du ikke overstige antallet af gentagelser 4-6 gange. Forøg kun alle belastninger gradvist.

Trin 3

For at opbygge dine brystmuskler skal du bænkepresse. Denne øvelse er ret effektiv, men det er bedre at gøre det i gymnastiksalen (derhjemme er det også muligt at gøre det, men det er meget sværere). Tag først en liggende stilling, tag håndvægte i dine hænder. Forresten skal begge hænder placeres på brystniveau. Løft håndvægtene op, mens du spænder brystmusklerne. Du er nødt til at sænke dine hænder langsomt uden hast. Når hænderne er i startposition, skal du gentage øvelsen igen (uden engang at tage en kort pause). Det anbefalede antal gentagelser er cirka 7-10 gange. For begyndere vil 5-7 være optimale.

Populær af emne.