Sådan Pumpes Dit Nedre Bryst

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Dit Nedre Bryst
Sådan Pumpes Dit Nedre Bryst

Video: Sådan Pumpes Dit Nedre Bryst

Video: Sådan Pumpes Dit Nedre Bryst
Video: Supersæt øvre bryst 2024, April
Anonim

Det nederste bryst overses ofte af bodybuildere. For at opnå den perfekte lindring og smukke tegning er det dog værd at være opmærksom på alle tre bundter af brystmusklen. Når alt kommer til alt, pryder en jernoverkrop med jævnt udviklede muskler en mand på samme måde som stærke muskulære arme.

Sådan pumpes dit nedre bryst
Sådan pumpes dit nedre bryst

Instruktioner

Trin 1

Bænkpressen er den mest effektive øvelse til at styrke dine brystmuskler. For at fokusere på at udvikle bunden skal du vippe bænken ca. 30 grader. Lig på ryggen med fødderne fastgjort på støtteboltene. Tag vægtstangen med et bredt greb ovenfra, fjern den fra stativerne og klem den op. Sørg for, at albuerne forbliver let bøjede, ellers tager musklerne ikke hovedbelastningen, men leddene. Uden pause, glat, undgå ryk, sænk projektilet til underkisten. Når stangen er i kort afstand fra torsoen, skal du presse stangen med en skarp bevægelse, så den ved det øverste punkt er på skulderhøjde.

Trin 2

Uden at ændre position skal du lave en anden øvelse, der giver dig mulighed for at opnå fremragende resultater - håndvægten hæver. Bed en træner eller assistent om at give dig håndvægte med passende vægte. Klem skaller direkte over brystet, håndfladerne vender mod hinanden, og håndvægte parallelle. Sænk dine arme i en bue til siderne og nedad, og prøv at strække brystmusklerne så meget som muligt. Bloker ikke dine albuer, og lad dem være let bøjede. Løft skallerne med en kraftig omvendt bevægelse og bevæg dem mod dem, indtil de berører helt over brystet. Pause et sekund og fortsæt med øvelsen.

Trin 3

Dyp hjælper med at udvikle din nedre pectoralis samt styrker dine triceps og skuldre. Udgangsposition: Hæng på de ujævne stænger med armene helt udstrakte. Læn dig let fremad og sænk dig langsomt ned, bøj dine arme ved albuerne. Nederst skal du føle brystmuskulaturen strække sig, så sænk dig selv så dybt som muligt. Gå derefter tilbage til startpositionen i en kraftig bevægelse. Over tid kan du øge belastningen ved at bruge yderligere vægte, for eksempel et specielt vægtbælte.

Anbefalede: