Sådan Retter Du Dit Bryst

Indholdsfortegnelse:

Sådan Retter Du Dit Bryst
Sådan Retter Du Dit Bryst
Anonim

Den storslåede figur er ikke kun smuk og tiltrækker opmærksomhed - den taler om fremragende menneskers sundhed. Hvis formen på brystet eller ryggen er langt fra almindeligt accepterede standarder, og du har et stort ønske om at overholde dem, skal du vise udholdenhed og tålmodighed, og resultatet vil opfylde dine forventninger.

Sådan retter du dit bryst
Sådan retter du dit bryst

Instruktioner

Trin 1

Ret din kropsholdning i tide En af årsagerne til et nedsænket bryst er en krænkelse af rygsøjlens fysiologiske kurver. Dette ledsages normalt af en bøjet ryg. Korrektionsmetoder afhænger af personens alder og graden af ​​deformitet. Hvis ændringerne er mindre og bemærkes i barndommen eller ungdommen, skal du ikke forsinke at rette manglerne. En vigtig betingelse for behandlingen vil være god ernæring, udendørs aktiviteter og en hård seng. Hos unge mennesker er knoglevæv og brusk bløde, musklerne er plastiske, så systematisk træning og massage vil føre til et positivt resultat.

Trin 2

Brug en holistisk tilgang til problemet For at udvide brystet hos en moden person skal du bruge kraftige terapeutiske øvelser, øvelser i vandet, brystsvømningssvømning og korrigerende massage.

Trin 3

Udfør terapeutiske øvelser Ud over generelle styrkelsesøvelser skal du vælge et specielt kompleks med det formål at bringe brystet tilbage i den rigtige position. Organiser dine aktiviteter, så det meste af øvelsen er på strikkepindene - dette hjælper med at reducere skulderbladene fuldstændigt over tid. Og bevægelser, der strækker brystmusklerne, fører skuldrene tilbage. Gennemfør øvelser for at justere muskelkorsetten mindst 3 gange om dagen i forskellige positioner: liggende på ryggen, maven, knælende.

Trin 4

Øvelser, der ligger på ryggen og maven Lig på en plan overflade med knæene bøjet og armene strakte sig ud. Hvil hovedet og håndfladerne på gulvet, og bukt dit bryst kraftigt. Udfør disse bevægelser 5-8 gange. Tænd for maven, bøj ​​albuerne og fold den ene håndflade over den anden. Hvil hovedet i håndfladerne, stræk tæerne og saml dine hæle. Løft din overkrop med armene udstrakte, når du indånder uden at løfte hagen. Gentag øvelsen 6-10 gange.

Trin 5

Knæøvelser Knæl ned og løft armene over hovedet, håndfladerne vender fremad. Ret din ryg, stræk din hals og meget langsomt uden at sænke dine arme og hoved, bøj ​​dig fremad, mens du ånder ud. Slap af dine rygmuskler, når brystet rører ved dine knæ. Sænk dine arme, og når dine håndflader rører gulvet, skal du sænke hovedet frit. Udfør disse bevægelser 4-8 gange.

Trin 6

Undgå ændringer i brystets anatomiske form Placer din krop korrekt: liggende mens du hviler, mens du går, mens du sidder eller står. For eksempel, når stillesiddende arbejde, bør du ikke flette dine ben og sidde bøjet over. Hvis du skal være ved skrivebordet i lang tid, skal du læne dig på gulvet med to fødder og prøve at holde ryggen lige. Tag en pause hvert 45. minut for at lindre spændinger i dine rygmuskler. Læn dig mod væggen med hele kroppen, fødderne let adskilt, og stå i et par minutter. Denne øvelse gør det muligt for kroppen at vænne sig til den korrekte kropsholdning.

Populær af emne.