Sådan Spændes Dine Sider

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spændes Dine Sider
Sådan Spændes Dine Sider

Video: Sådan Spændes Dine Sider

Video: Sådan Spændes Dine Sider
Video: Sådan afmonterer og monterer du et gearhjul 2024, April
Anonim

Desværre overvælder en moderne kvinde i en ret ung alder. Så ifølge data fra WHO (en organisation, der beskæftiger sig med sundhedsspørgsmål i verden), er 1/5 af verdens indbyggere overvægtige. Lav fysisk aktivitet er ved at blive en af hovedårsagerne til fedme. Vi har ikke tid til at besøge gymnastiksalen, men der er nogle enkle øvelser, du kan udføre i din fritid i et behageligt hjemmemiljø.

Sådan spændes dine sider
Sådan spændes dine sider

Instruktioner

Trin 1

Effekten af regelmæssigt at udføre disse øvelser vil ikke længe komme - siderne og maven strammes, figuren bliver rungende og slank!

Trin 2

Øv en. Spred dine ben skulderbredde fra hinanden, stræk armene fremad. Vi sidder på huk og sørger for, at hælene ikke kommer ud af gulvet. Bagsiden er lige, lænden er let buet. Udfør øvelsen 15-25 gange i en tilgang. Du kan gøre flere sådanne tilgange, bare for ikke at blive trætte.

Trin 3

Øvelse to. Benene er lige, armene er langs kroppen eller strakte sig fremad. Læn dig tilbage til det ene knæ. Først springer han 10-20 gange for det ene ben, derefter for det andet.

Trin 4

Øvelse tre. Vi læner os på albuerne og det ene knæ og hæver låret på det andet ben til balderne 15-25 gange.

Trin 5

Øvelse fire. Vi lå på ryggen. Vi bøjer benene på knæene eller krydser armene på brystet eller hviler dem på gulvet. Løft bækkenet, klem samtidig balderne, bøj ikke lænden. Øvelsen udføres 15-25 gange. En meget effektiv øvelse, da mavemusklerne arbejder intensivt i den.

Trin 6

Øvelse fem. Vi ligger på ryggen, løfter benene op, bøjer knæene i en ret vinkel. Langsomt spreder vi hofterne til siderne og bringer dem også langsomt sammen. Udfør øvelsen 15-25 gange. En fremragende øvelse til at træne ikke kun de indre muskler i lårene, men også mavemusklerne. Og også for dem, der ønsker at styrke rygsøjlen.

Trin 7

Alle øvelser kan udføres i flere tilgange, alt afhænger af din fysiske kondition og tilgængeligheden af fritid, og du kan finde den, hvis du vil have tonede sider og smukke balder.

Trin 8

En universel hemmelighed for ejeren af fyldige, tunge lår og en svag overkrop er simpelthen at spænde og slappe af bagdel og mave muskler hele dagen - mens du sidder foran tv'et og arbejder med papirer ved skrivebordet, det vil sige overalt. En smuk figur er slet ikke vanskelig!

Anbefalede: