Sådan Får Du Dine ører Fra Dine Hofter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Dine ører Fra Dine Hofter
Sådan Får Du Dine ører Fra Dine Hofter

Video: Sådan Får Du Dine ører Fra Dine Hofter

Video: Sådan Får Du Dine ører Fra Dine Hofter
Video: [Du kan tabe dig så smukt, at du dør] Stræk for at tabe dig bare ved at gøre dette 2023, December
Anonim

Sommeren er ikke langt væk, og flere og flere kvinder og piger begynder at lægge mærke til figurfejl, der er dukket op over vinteren. Alle ønsker at bære korte kjoler og overraske andre med en smuk silhuet - men dette kan forhindres af uønskede og uattraktive fedtaflejringer på lårene, med andre ord “ører”. Hvordan slippe af med "ører" til sommersæsonen og give dig selv fornøjelsen af korte nederdele?

Sådan får du dine ører fra dine hofter
Sådan får du dine ører fra dine hofter

Instruktioner

Trin 1

Skift din diæt. Fjern fede og stegte fødevarer fra kosten, reducer mængden af sukker, forbrugte varer og slik. Spis mere frugt og grøntsager, mejeriprodukter og fedtfattige måltider.

Trin 2

For korrekt ernæring for at føre til de ønskede resultater, kombineres det med regelmæssig daglig træning med det formål at stramme og pumpe op i lår- og gluteal muskler.

Trin 3

Træner en halv time om dagen, efter et stykke tid vil du bemærke betydelige resultater.

Start din øvelse ved let at svinge dine ben fremad, sidelæns og bagud. Udfør øvelsen 10-15 gange for hvert ben. Efter et par dage kan antallet af gentagelser øges, når musklerne vænner sig til belastningen.

Trin 4

Spring ud med den ene fod fremad og træk dig ned, vend derefter tilbage til startpositionen, og stå skulderbredde fra hinanden. Gentag bevægelsen ti gange, og gentag den samme på det andet ben.

Trin 5

Kom på alle fire og løft hvert ben 15 gange så højt som muligt. Derefter skal du lægge dig helt ned på gulvet, bøje dine ben på knæene og løfte din bagdel op fra gulvet og holde dem i en hævet position i et stykke tid.

Trin 6

På Internettet kan du finde andre træningssystemer til eliminering af problemområder i hofter og balder.

Trin 7

For at øge effekten af træning, glem ikke at anvende specielle cremer til hudens elasticitet og fasthed, samt brug kropscrubs og massage og indpakning med citrusolier, der øger hudens elasticitet og friskhed.

Anbefalede: