Hvordan Man Taber Sig I Hofter Og Bagdel

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Taber Sig I Hofter Og Bagdel
Hvordan Man Taber Sig I Hofter Og Bagdel

Video: Hvordan Man Taber Sig I Hofter Og Bagdel

Video: Hvordan Man Taber Sig I Hofter Og Bagdel
Video: Sådan her er det at være ordblind for mig 2023, December
Anonim

At være overvægtig ser uæstetisk ud. Du kan slippe af med overskydende aflejringer i lår og bagdel ved at udføre et sæt specielle øvelser. Regelmæssig træning hjælper dig med at få en god figur og give dig mulighed for at bære stramt tøj.

Hvordan man taber sig i hofter og bagdel
Hvordan man taber sig i hofter og bagdel

Instruktioner

Trin 1

Squats har en god effekt på slankende bagdel. Stå lige med dine ben lidt bredere end dine skuldre, placer dine fødder parallelt med hinanden og sidd på huk. Under hukningsprocessen skal lår og underben danne en ret vinkel. Udfør øvelsen langsomt og forsøg at holde ryggen så lige som muligt. Lav 30 squats.

Trin 2

Bensvingninger hjælper dig med at tabe dig i hofterne. Stå bag stolen og læg dine hænder på stolens bagside. Sving til siden og forsøg at hæve dit ben så højt som muligt. Skift ben efter 30 reps. For at øge belastningen skal du udføre gynger, mens du står på tæerne.

Trin 3

Vend sidelæns mod stolen, hvil på bagsiden af stolen med den ene hånd, og læg den anden på dit bælte. Sving op og ned med benet længere væk fra stolen. Sørg for, at ryggen forbliver plan, mens du løfter dit ben. Gennemfør 30 gynger med hvert ben.

Trin 4

Gå på knæene, med dine hænder hvilende på gulvet, så dine arme og hofter er parallelle med hinanden og danner en ret vinkel med kroppen. Løft højre ben bøjet ved knæet op, så låret er på linje med ryggen. Udfør fjedrende spark opad. Lav 50 reps og skift ben.

Trin 5

Startpositionen er den samme som i det foregående trin. Træk dit højre knæ mod brystet, og før derefter dit ben tilbage og op, mens du retter det ud. Sørg for, at ryggen ikke bøjes i lænden. Lav 30 sæt til hvert ben.

Trin 6

Læg på din side og læn dig på din venstre hånd. Venstre ben skal forblive lige, højre ben skal være let bøjet ved knæet. Løft dit bøjede ben op. For at øge effekten af denne øvelse på balder og hofter, mens du sænker benet, skal du ikke lægge den ned, men hold den i vægt. Udfør 30 løft og skift ben.

Anbefalede: