Sådan Reducerer Du Hurtigt Dine Hofter Og Bagdel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reducerer Du Hurtigt Dine Hofter Og Bagdel
Sådan Reducerer Du Hurtigt Dine Hofter Og Bagdel

Video: Sådan Reducerer Du Hurtigt Dine Hofter Og Bagdel

Video: Sådan Reducerer Du Hurtigt Dine Hofter Og Bagdel
Video: Hips Dips u0026 Booty Workout❗️ Sådan retter du dårlig holdning i lænden 2023, December
Anonim

Det er svært at kun forbrænde fedt i et bestemt område af kroppen. Men hvis du vil krympe dine hofter og balder, kan du gøre det med specifikke øvelser og diæter.

Sådan reducerer du hurtigt dine hofter og bagdel
Sådan reducerer du hurtigt dine hofter og bagdel

Instruktioner

Trin 1

Den bedste måde at krympe balder og hofter på er ved regelmæssig træning. Det fedt, der er akkumuleret i disse dele af kroppen, skal konverteres til muskelmasse, som optager mindre volumen. En af de mest effektive øvelser til dette er barbell eller dumbbell deadlift.

Trin 2

En anden god øvelse for dine hofter og glutes er enkle squats. Gør dem flere gange om dagen hver dag. Derudover hjælper denne øvelse med at træne din lænd. Gør kun squats, når du har varmet dine muskler godt op.

Trin 3

Vægtede lunges (som håndvægte) er også meget effektive til træning i underkroppen. De hjælper dig med at forbrænde fedt i lår og balder mere effektivt. Der er mange forskellige variationer på denne øvelse. Prøv at bruge hver af dem.

Trin 4

Med overskydende kropsfedt er enhver form for cardio træning meget effektiv. Hvis du vil forbrænde så mange kalorier som muligt, kan du prøve at løbe, svømme, cykle osv. Cardio træning kan også være kompliceret ved interval træning. De involverer at udføre en bestemt øvelse (såsom et hurtigt løb) kraftigt i kort tid. Denne øvelse gentages 8 til 10 gange med pauser på 2 til 3 minutter.

Trin 5

Det er umuligt at reducere hofter og bagdel med øvelser alene. Du skal skære kalorier i din kost. Undersøg den emballage, du køber, nøje. Undersøg også tabellen over kalorieindhold i forskellige fødevarer, og udelukk dem, der er mest skadelige for dig, fra din diæt.

Trin 6

I de fleste tilfælde vil fødevarer, der indeholder fedt og kulhydrater, ikke gøre dig godt. Der er dog fødevarer, der skal indtages for at normalisere stofskiftet og fremskynde absorptionen af vitaminer. For eksempel findes fedt i nødder, avocado, olivenolie og nogle andre fødevarer. Undlad at udelukke dem fra din diæt. De hjælper med at forhindre dig i at spise for meget. Til kulhydrater kan du forbruge fuldkorn, korn, pasta osv. De giver dig energi og hjælper med at opretholde dit blodinsulinniveau.

Trin 7

Spis mere protein og mejeriprodukter. De hjælper dig med at forbrænde fedt hurtigere og opbygge muskelmasse. Forøg dit indtag af fisk, hytteost, ost, mælk, yoghurt, fjerkræ, æg osv.

Trin 8

Fjern forbruget af usunde fødevarer helt. Den indeholder usunde fedtstoffer og kulhydrater. Prøv at skifte til grøntsager og frugt. De kan give din krop den energi og næringsstoffer, den har brug for. Glem også sodavand, de indeholder meget kalorier og forbrænder ikke fedt. I stedet skal du drikke almindeligt vand, ca. 2 glas, før måltiderne. Dette hjælper med at holde din krop hydreret og ikke spise for meget.

Anbefalede: