FIFA World Cup: Resultaterne Af Den Ellevte Kampdag

Den 11. kampdag i verdensmesterskabet bragte mange forskellige følelser til fodboldfans. Den 22. juni fandt der yderligere tre mesterskabskampe sted i de brasilianske byer Rio de Janeiro, Porto Alegre og Manaus. Fans kunne se kampene i Rusland, Belgien, Algeriet, Sydkorea, Portugal og USA.

2014 FIFA World Cup: resultaterne af den ellevte kampdag

Dags hovedmast for de russiske fans var mødet mellem landsholdene i Rusland og Belgien. I Rio de Janeiro forsøgte russiske fodboldspillere at modsætte sig det belgiske hold. Den endelige score taler for sig selv. Russerne har tabt. Mistet synes at være minimal - 0 - 1, men udførelsen af Capellos anklager lader meget tilbage at ønske, mildt sagt, det bedste. Det russiske landshold er et hold, der ikke er i stand til at konkurrere ikke kun med Europas og verdens førende nationale hold, men også dem, der ikke tildeles titlen som mest favoritter i mesterskabet. Belgierne har fået en god og solid opstilling til turneringen, som let kan løse problemerne med at komme ud af gruppen. Det russiske landshold kunne ikke blive en hindring for dette. På trods af den lille score så Belgien meget mere dygtig ud og fortjente en arbejdskraftsejr. Sandt nok blev målet scoret i slutningen af mødet. Russerne havde ikke nok til at modstå angrebene fra belgierne ganske lidt. I det 88. minut forstyrrede Divok Origi stadig russiske fodboldfans. Det belgiske landshold garanterede sig en vej ud af gruppen, men russerne har også teoretiske chancer for at fortsætte med at kæmpe i turneringen. Capellos hold er nødt til at slå Algeriet og håber, at koreanerne ikke vil slå belgierne på en stor måde.

I kampens anden kamp mødtes russerne i gruppe H, landsholdene i Sydkorea og Algeriet. 6 mål blev scoret i kampen. Desuden fløj de første tre ind i koreanernes porte i første halvdel. I anden halvdel af mødet vandt de sydkoreanske spillere et mål tilbage, men indrømmede hurtigt det fjerde mål. Asiaterne fandt imidlertid styrken til at score mere, men dette var ikke nok selv til uafgjort. Mødets slutresultat er 4 - 2 til fordel for Algeriet. Hele kampen i gruppe H er stadig foran.

I det sidste møde på spilledagen kunne tilskuere se konfrontationen mellem USA og Portugal. Spillet viste sig at være meget spændende. Efter første halvleg førte portugiserne 1 - 0. I det andet segment af mødet scorede amerikanerne to gange. Spillet var på vej til sin logiske konklusion - det amerikanske holds sejr. Men i det 95. minut var europæerne i stand til at genvinde. Kampens slutresultat er 2 - 2. Dette er den anden effektive kamptrækning i turneringen. Det portugisiske hold har stadig chancer for at nå slutspillet. Ronaldos hold er nødt til at slå Ghana og håbe på amerikanerne at besejre tyskerne i sidste runde. Samtidig skal portugiserne score så meget som muligt.