FIFA World Cup: Resultaterne Af Den Tiende Kampdag For FIFA World Cup

Den 21. juni var Brasilien vært for kampene i anden runde i gruppe F og G i verdensmesterskabet. Som en del af den tiende kampdag i turneringen kom hold fra Argentina, Iran, Tyskland, Ghana, Nigeria og Bosnien-Hercegovina ind i markerne i de brasilianske byer. Spilledagen blev ikke kendetegnet ved den præstation, som tilskuerne til verdensmesterskabet i 2014 allerede er vant til. Kun 6 mål blev scoret i tre kampe.

2014 FIFA World Cup: resultaterne af den tiende kampdag for FIFA World Cup

Landsholdene i Argentina og Iran var de første, der kom ind på banen inden for den tiende kampdag. Mange eksperter forudsagde en simpel sejr for de fremtrædende sydamerikanere, men i virkeligheden viste alt sig lidt anderledes. Argentinas landshold havde en meget dårlig kamp. På trods af at sydamerikanerne allerede i første halvdel var mere end 70% i besiddelse af forsvaret, forsvarede de iranske spillere ganske roligt og lod argentinerne ikke skabe ultrafarlige øjeblikke. Første halvleg sluttede uden mål. 90 minutter af mødet behøvede heller ikke publikum med scorede mål. Det så ud til alle, at kampen ville slutte uafgjort, men den argentinske kaptajn havde sin mening. Lionel Messi scorede et mål i den kondenserede tid med et smukt driblende strejke uden for den iranske direkte linje. Argentina greb sejren i de sidste minutter og toppede med seks point placeringen i gruppe F.

Spillets anden kamp viste sig at være meget spændende. Landsholdene i Tyskland og Ghana spillede indbyrdes. På trods af at tilskuerne ikke så nogen mål i første halvleg, så selve kampen meget interessant ud. Afskedigelsen kom i anden halvdel af mødet. I begyndelsen af anden halvleg scorede tyskerne. Efter et par minutter var afrikanerne i stand til at genvinde og gik derefter helt frem. Tyskland tabte 1 - 2. Samtidig kan det ikke siges, at scoren ikke var i overensstemmelse med spillet. Det lykkedes imidlertid tyskerne at vinde den anden bold tilbage. Erstattet af Klose scorer han sit første mål i den nuværende turnering og 15 i kampe på verdensmesterskabet. Den endelige score på mødet er en kamptrækning 2 - 2, som er blevet den mest produktive hidtil i turneringen.

I kampdagens sidste kamp anerkendte tilskuerne et andet hold, der endda mistede sine teoretiske chancer for at nå slutspillet. I Cuiaba slog nigerianerne landsholdet i Bosnien-Hercegovina med en minimumscore på 1 - 0. Europæerne kan godt præsentere en foregivelse for dommeren, for selv med en lige score tog liniedommeren fra New Zealand en ren bold fra Dzeko, fikser en falsk offside position. I slutningen af halvdelen scorede afrikanerne, men europæerne var aldrig i stand til at genvinde. Det sidste nederlag 0 - 1 fratager bosnierne chancerne for at fortsætte kampen for at nå slutspillet.