Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Tolvte Kampdag

Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Tolvte Kampdag
Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Tolvte Kampdag

Video: Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Tolvte Kampdag

Video: Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Tolvte Kampdag
Video: Se C3 A5rets nakenl C3 B8p under Roskilde festivalen mnmnmnm 2024, April
Anonim

På den tolvte kampdag ved FIFA verdensmesterskabet i Brasilien sluttede kampene i gruppe A og B. Fans kunne se løbet af fire kampe, hvor landsholdene i Brasilien, Cameroun, Mexico, Kroatien, Holland, Chile, Australien og Spanien deltog.

Verdensmesterskab 2014 om fodbold: resultaterne af den tolvte kampdag
Verdensmesterskab 2014 om fodbold: resultaterne af den tolvte kampdag

I gruppe A fandt kampene sted på et senere tidspunkt. Brasilianerne spillede med Cameroun og mexicanerne med kroaterne. Spillene var på samme tid. Arrangørerne har specielt udarbejdet en sådan tidsplan, så holdene ikke kender det endelige resultat af modstandernes parallelle kamp.

Desuden havde brasilianerne brug for en sejr, fortrinsvis med en stor score over Camerouns landshold. Pentacampions har opnået dette. Det endelige resultat af mødet er 4 - 1 til fordel for brasilianerne. Et særpræg ved spillet var Neymars dobbelt, som allerede har scoret, under hensyntagen til den igangværende kamp, 4 mål og toppede listen over målscorer i turneringen.

I gruppens anden kamp kæmpede Mexico med Kroatien om en andenplads i slutspillet. Europæerne var kun tilfredse med en sejr for at fortsætte med at kæmpe i turneringen. Imidlertid scorede mexicanerne tre gange i de sidste 15 minutter, og kroaterne kunne kun spille et mål. Mexico vinder 3 - 1 og sammenlignes med Brasilien på point. Værterne for mesterskabet har dog den bedste forskel, derfor er det sydamerikanerne, der indtager førstepladsen i gruppe A, og repræsentanterne for Mellemamerika fra anden linje på bordet går til slutspillet.

I kampene i gruppe B mødtes hold fra Holland og Chile samt Australien og Spanien. Kampene blev afholdt samtidigt i forskellige byer i Brasilien.

I spillet Holland og Chile anfægtede holdene mesterskabet i kvartet B. Hollænderne vandt arbejdskraft sejr 2 - 0 og tog den endelige første plads i gruppen, hvilket giver dem mulighed for at spille med mexicanerne i 1/8 finaler. Chilenere fra anden række går til slutspillet i Brasilien.

Kampen Australien - Spanien besluttede ikke noget. Efter kampen skal begge hold pakke deres tasker. Derfor var kampen af en rent venlig karakter. Spanierne havde på en eller anden måde brug for at behage deres fans, hvilket de gjorde. Den store 3-0-sejr giver europæerne mulighed for at indtage tredjepladsen i gruppe B og forvente endnu en større fodboldturnering i et par år.

Anbefalede: