Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Sjette Kampdag

Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Sjette Kampdag
Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Sjette Kampdag

Video: Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Sjette Kampdag

Video: Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Sjette Kampdag
Video: FIFA World Cup 2022: UEFA Play-offs, Teams, Pot Draw Result, Explanation | JunGSa Football 2024, April
Anonim

Den 17. juni fandt yderligere tre verdensmesterskampe sted på fodboldbanerne i Brasilien. De sidste, der kom ind i kampen, var holdene i Rusland og Sydkorea. Dagens program omfattede også andre møder: Belgien - Algeriet og Brasilien - Mexico.

Shestoy_deny_
Shestoy_deny_

Den første kamp på den sjette kampdag på FIFA verdensmesterskabet i Brasilien blev afholdt på Mineirao stadion i byen Belo Horizonte. Rivalerne fra det russiske landshold - Belgien og Algeriet - kom ind på banen. Spillet viste sig at være interessant og spændende, der var en intriger i kampen. Efter første halvleg havde afrikanerne en minimal fordel i scoren. De vandt 1 - 0. Efter pausen viste de belgiske stjerner imidlertid deres klasse. Det belgiske landshold udlignede ikke kun resultatet, men vandt også en viljestærk sejr 2 - 1.

Brasilianerne og mexicanerne på Castelan stadion i Fortaleza åbnede programmet for anden runde af verdensmesterskabet med deres kamp. Mødets virkelige helt var målmanden for det mexicanske landshold Guillermo Ochoa, der formåede at holde sit hold mål intakt. Ochoa lavede nogle fantastiske redninger, der adskilte holdene. Den endelige score 0 - 0 er ikke et bevis på et kedeligt spil. Ønsket om at vise god fodbold for begge hold var helt klart.

For russiske fans var hovedbegivenheden i starten af mesterskabet debut af det russiske landshold ved verdensmesterskabet. De urokkelige koreanere blev rivaler. Sammenlignet med resten af dagens spil viste spillet sig at være kedeligt og adskilte sig tydeligt fra andre spil på dagen med hensyn til klasse til det værre. Derudover blev målmandens første fatale fejl begået ved mesterskabet. Desværre var det Igor Akinfeev, der frigav bolden fra sine hænder efter et strejke med lang afstand. Imidlertid lykkedes det russerne at trække sig sammen og udlignede scoren. Udmærket af Alexander Kerzhakov, der kom ind som vikar. De endelige tal på resultattavlen er 1 - 1, hvilket hverken kan tilfredsstille Rusland eller Sydkorea.

Anbefalede: