Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Syvende Kampdag

Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Syvende Kampdag
Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Syvende Kampdag

Video: Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Syvende Kampdag

Video: Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den Syvende Kampdag
Video: LEO MESSI WINS 7TH BALLON D'OR (BALLON D'OR 2021) 7️⃣ 🏆 2024, April
Anonim

På den syvende spilledag ved verdensmesterskabet i Brasilien fandt der tre regelmæssige møder sted. I anden runde spillede landsholdene i Holland, Australien, Spanien, Chile, Cameroun og Kroatien i gruppe A og B. Ifølge resultaterne af kampene har nogle hold allerede mistet deres chancer for at nå slutspillet.

Jeroen_jensen
Jeroen_jensen

Den første kamp den 18. juni var et møde i Porto Alegre mellem Holland og Australien. I spillet blev der scoret 5 mål, publikum så en rigtig fodboldfest med en bryggeoplevelse og enestående dygtighed hos mange spillere. Det hollandske landshold formåede at slå repræsentanterne for det grønne kontinent med en score på 3 - 2. Robben var den første, der sendte bolden i modstanderens mål, men hollænderne indrømmede selv en meget smuk bold. Tim Cahill sparkede ind fra overliggeren og sendte bolden i mål. I anden halvdel tog australierne føringen, men det hollandske landshold var ikke kun i stand til at genvinde, men også at komme ud foran. Den endelige score på resultattavlen 3 - 2 til fordel for Holland sender australierne til at pakke deres kufferter, og det hollandske landshold vil konkurrere med Chile om førstepladsen i gruppe B. Australien er fortsat den sidste kamp med det spanske hold.

Det legendariske stadion Maracanã har været vidne til endnu en fejl i det spanske landshold. I kampen mod Chile blev spørgsmålet besluttet, hvilket af disse to hold der fortsat kæmper for udgangen fra gruppen. Allerede i første halvdel ramte sydamerikanerne to gange porten til det spanske landshold, hvilket glædede fansen af stadionet i Rio de Janeiro og alle dem, der var bekymrede for Chile eller rodede mod Spanien. I anden halvdel forsøgte verdensmestrene i 2010 at udskrive porten til Claudio Bravo, men dette skete aldrig. Den chilenske landsholds 2 - 0 sidste sejr efterlader ingen chancer for Spanien, som efterlader turneringen før planen efter gruppespillet. Chilenerne møder Holland om førstepladsen i gruppe B.

Den sidste kamp på den syvende kampdag var mødet i Manaus, hvor det kroatiske landshold slog Cameroun. Spillet blev husket for europæernes fire mål. Alle afrikanerne kunne svare var fire røde kort, som blev modtaget af spillerne i Cameroun. Nu har kroaterne en god chance for at kvalificere sig fra gruppe A. I sidste runde spiller de med Mexico, og Brasilien vil teste kamerunerne.

Anbefalede: