Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den 13. Kampdag

Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den 13. Kampdag
Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den 13. Kampdag

Video: Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den 13. Kampdag

Video: Verdensmesterskab Om Fodbold: Resultaterne Af Den 13. Kampdag
Video: World Cup 2022. South America. Results. Table. Schedule. Matchday 3. 2024, April
Anonim

Den trettende kampdag bragte forskellige følelser til fodboldfans. Desværre opstod spørgsmålet om modbydelig dommer igen ved det brasilianske verdensmesterskab. I de to afgørende kampe i turneringen lavede dommerne fatale fejl.

Ukus_Suaresa_
Ukus_Suaresa_

I gruppe D var hovedmødet i tredje runde spillet mellem Uruguay og Italien. Et uafgjort var nok for italienerne, og sydamerikanerne var tilfredse med kun en sejr for at komme ind i slutspillet. I første halvdel lignede spillet et skakspil. Begge trænere valgte en forsigtig taktik, der antydede forventningen om en modstanders fejltagelse. I anden halvdel af mødet blev en af Italiens førende spillere, Marchisio, uretfærdigt sendt af banen.

Dette var et afgørende øjeblik i tilrettelæggelsen af spillet for Uruguay. Spillerne på dette hold var i stand til at score et mål i det 81. minut fra standarden, hvilket førte til det uruguayanske hold i slutspillet. Et andet mindeværdigt øjeblik var bid af italienernes forsvarer Celini Suarez. Mødedommeren udviste ingen sanktioner. FIFA beslutter dog, om uruguayaneren skal diskvalificeres. Men dette løser ikke noget for Italien - spillerne på dette hold sendes hjem. Uruguayanerne spiller i 1/8 finaler med det colombianske landshold.

Samtidig med dette spil fandt der et møde sted mellem landsholdene i England og Costa Rica. Kampen sluttede med en trist 0-0 uafgjort. Briterne kunne ikke vinde turneringen, og Costa Ricans kom ubesejret ud af dødsgruppen. Organisationsudvalget har imidlertid til hensigt at kontrollere hele Costa Ricas hold for doping. Indtil videre er der intet kendt om resultaterne. Costa Ricas spillere fejrer selv en hidtil uset succes. I 1/8 finaler af verdensmesterskabet i fodbold afventer de det græske hold.

I dagens aftenkampe blev de sidste spil afholdt i gruppe C. Det colombianske landshold efterlod ikke Japan en chance efter at have vundet den tredje sejr i turneringen. Kampens score 4 - 1 til fordel for sydamerikanerne gør colombianerne til lederne i gruppen C. Mens spillet Colombia kun efterlader positive anmeldelser fra eksperter, viser de sydamerikanske spillere meget høj kvalitet og underholdende fodbold.

Den anden kamp i gruppe C var et møde mellem Grækenland og Elfenbenskysten. Grækerne vandt med en minimumsmargin på 2 - 1 og sikrede sig vej ud af gruppen fra andenpladsen. Samtidig skal det bemærkes, at det afgørende mål kun blev scoret i den fortættede tid efter den meget kontroversielle udnævnelse af et straffespark til målet for det afrikanske hold.

Den trettende kampdag var præget af Italiens nederlag, Colombias strålende spil og dommernes uhyrlige fejl.

Anbefalede: