Sådan Får Du Vægt Eller Muskelmasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vægt Eller Muskelmasse
Sådan Får Du Vægt Eller Muskelmasse

Video: Sådan Får Du Vægt Eller Muskelmasse

Video: Sådan får du større muskler hurtigst! 2022, December
Anonim

Det er ikke så svært at få vægt, øge muskelmassen og tilegne sig en forførende lindring, hvis man nærmer sig dette problem på en omfattende måde. Og forresten uden sundhedsskade.

Sådan får du vægt eller muskelmasse
Sådan får du vægt eller muskelmasse

Er det nødvendigt

  • - abonnement på fitnessklubben
  • - en tabel med madkalorier.

Instruktioner

Trin 1

Kost: Spis rigtigt. Spis 4-5 gange om dagen med en præference for højenergiske fødevarer. For at opbygge muskelmasse skal din diæt overstige din sædvanlige diæt med 500-1000 kcal om dagen, hvilket er 3-3500 kcal. Sørg for, at repræsentanter for forskellige fødevaregrupper er til stede i din kost. Brug blandinger med højt kalorieindhold med et højt fiberindhold for hurtig vægtforøgelse. Spis din fylde, men misbrug ikke "junkfood" - ellers risikerer du sammen med vægten at få gastrointestinale sygdomme, leversygdomme og andre problemer.

Trin 2

Sport, så den overflod af kalorier, du modtager, ikke opbevares i fedt, men forvandles til smukke muskler, gå i gymnastiksalen. Træn 3-4 gange om ugen i halvanden time, idet du foretrækker kraftbelastninger.

Trin 3

Søvn Få nok søvn. Stress er ikke befordrende for vægtøgning. Derudover producerer kroppen somatropin under søvn, også kaldet væksthormon. Uden det ville det være umuligt at få muskelmasse.

Trin 4

Dårlige vaner Stop med at ryge - rygning reducerer appetitten og forstyrrer stofskiftet. Stop med at drikke kaffe, alkohol og andre stimulanser, der ophidser nervesystemet.

Populær af emne.