Hvordan Man Hurtigt Får Vægt Og Muskelmasse

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hurtigt Får Vægt Og Muskelmasse
Hvordan Man Hurtigt Får Vægt Og Muskelmasse

Video: Hvordan Man Hurtigt Får Vægt Og Muskelmasse

Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2022, November
Anonim

For at få vægt og muskler hurtigt skal du følge tre regler. Spis kraftigt, træne kraftigt og hvile ordentligt. Hvis du ikke følger dem, går vægtøgningen langsomt.

Hvordan man hurtigt får vægt og muskelmasse
Hvordan man hurtigt får vægt og muskelmasse

Instruktioner

Trin 1

Indfør proteinrige fødevarer i din kost. Dette er hård ost, magert kød, hytteost, æg, svampe, nødder. Disse fødevarer skal føjes til din almindelige diæt. Det er bedre at spise ofte og i små portioner. Måltiderne skal være mindst 5 og helst 7-8. Spis vegetabilske fedtstoffer, ikke dyr. De absorberes lettere af kroppen. Prøv ikke at spise mad rig på enkle kulhydrater. De kan bremse din vægtøgning.

Spis 6-7 æg dagligt
Spis 6-7 æg dagligt

Trin 2

Hver dag skulle du få 10-15% flere kalorier, end du bruger. Ellers har musklerne simpelthen ingen steder at komme fra. Denne beregning skal udføres meget nøjagtigt. Beregn antallet af forbrugte kalorier i henhold til Muffin-Geor-ordningen. Og bereg nøjagtigt, hvor meget og hvad du spiste på en dag.

Trin 3

Forbrug vitaminer regelmæssigt. Selv uden sport får folk ofte ikke alle de næringsstoffer, som kroppen har brug for. Og regelmæssig fysisk aktivitet fremskynder stofskiftet, så kroppen har også brug for en øget dosis vitaminer.

Trin 4

Træn 3 gange om ugen. Træningen skal være intens, men ikke særlig lang. Det optimale tidspunkt for en lektion er halvanden time. Det skal omfatte 10-15 minutters konditionstræning. Muskler skal maksimeres, så sørg for at bruge håndvægte og vægtstænger. Jo mere vægt jo bedre. Undgå at lave mange sæt med lav vægt. Det er bedre at udføre øvelsen 6-8 gange, men brug de maksimale vægte, som du kan løfte til træning.

Brug håndvægte og vægtstænger
Brug håndvægte og vægtstænger

Trin 5

Giv op med at træne på simulatorer, de sliver bare kroppen og hjælper ikke med at øge muskelmassen. Gør vægte, der er fri for bevægelsesbegrænsninger. Sørg for at lave grundlæggende øvelser, der vil indlæse flere muskelgrupper på én gang. Øvelserne skal omfatte squats, bænkpres, deadlift.

Trin 6

Du skal hvile mellem træningen. Og dette betyder, at du næsten helt opgiver enhver fysisk aktivitet. Du skal sove mindst 8 timer dagligt for at hjælpe din krop med at få muskler hurtigere.

Trin 7

Tag 3 liter mælk, tilsæt 2 kopper mælkepulver og 40 gram protein. Du kan tilføje kakao eller is til smag. Alle ingredienser skal blandes i en blender. Drik den resulterende cocktail mellem måltiderne. Sørg for at drikke et glas før og efter træning. Opbevar blandingen i køleskabet.

Populær af emne.