Hvordan Man Får Muskelmasse For En Pige

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Får Muskelmasse For En Pige
Hvordan Man Får Muskelmasse For En Pige

Video: Hvordan Man Får Muskelmasse For En Pige

Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2022, November
Anonim

Mange tynde piger har svært ved at få ekstra muskelmasse. Men de ønsker, at kroppen skal blive mere fremtrædende og afrundet. I dette tilfælde løser træning alene ikke noget. Et omfattende vægtforøgelsesprogram skal følges.

Hvordan man får muskelmasse for en pige
Hvordan man får muskelmasse for en pige

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du være opmærksom på din egen mad. Din daglige diæt skal opdeles i 6 eller endda 8 portioner. Vælg det højeste kalorieindhold i retterne. Den daglige indtagelse af mad, der indtages om dagen, skal være ca. 5000 kcal.

Trin 2

Prøv at følge principperne for separate måltider. Spis proteinfødevarer, der inkluderer mejeriprodukter, kød, fisk osv., Separat fra kulhydratfødevarer. Det er repræsenteret af brød, pasta, korn, grøntsager, frugt osv.

Trin 3

Spring ikke over et enkelt måltid. Sørg for at have morgenmad og aftensmad, og tag en snack ca. en time før din træning. På denne måde har du altid nok energi til at træne og protein til at opbygge muskler.

Trin 4

Når man bygger muskelmasse, er tidspunktet for muskelgendannelse en vigtig overvejelse. I gennemsnit er det 48 timer. Det er i det øjeblik, hvor musklerne er kommet sig helt tilbage fra den forrige øvelse, at en ny træning skal startes. Derfor giver den daglige styrketræning ikke det ønskede resultat. Bedre at træne hver 2-3 dage.

Trin 5

Korrekt hvile er afgørende for muskelgendannelsesprocessen. Den daglige søvn skal være mindst 8 timer. Forsøg også at undgå unødvendig angst og stress. Dette hæmmer kroppens genopretningsproces.

Trin 6

Medtag squats, bænkpresser, bænkpresser, barbell lunges og deadlifts i din styrketræning. Når du er i tvivl om, hvor mange reps du skal lave, skal du starte med 6 til 8 reps i et sæt. Derefter er det bedre at øge antallet af tilgange end gentagelser. Prøv at bruge flere muskelgrupper på én gang i en øvelse, og undgå at arbejde i kun én retning.

Trin 7

Overholdelse af ovenstående regler vil give positive resultater om få uger. Du skal bare fortsætte med at handle efter planen.

Populær af emne.