Sådan Forstørres Dine Lægmuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forstørres Dine Lægmuskler
Sådan Forstørres Dine Lægmuskler

Video: Sådan Forstørres Dine Lægmuskler

Video: Sådan Forstørres Dine Lægmuskler
Video: Sådan udspænder du stramme lægmuskler 2024, April
Anonim

Hvem vil argumentere for, at smukke ben er behagelige at se på? Og det betyder ikke noget, om de er mænd eller kvinder. Det største problem forbundet med denne del af kroppen er kalvenes overdrevne tyndhed. En for smal skinneben ser uforholdsmæssig stor ud og skaber problemer for både fashionistas og bodybuildere. For at opnå æstetisk appel er det nødvendigt at være særlig opmærksom på lægmusklerne.

Sådan forstørres dine lægmuskler
Sådan forstørres dine lægmuskler

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde er at arbejde ikke på kalvemusklerne selv, men at arbejde på udseendet af denne del af benene. Der er to typer operationer, der anvendes i plastikkirurgi. I tilfælde af at benene virker formløse, fjerner fedtsugning overskydende fedt fra anklerne og pladsen over dem - gastrocnemius-musklen bliver visuelt større på grund af et fald i underbenets volumen. I et andet tilfælde indsættes implantater: under generel anæstesi foretages der et lille snit bag på knæet, hvori et eller to (hvis benene er for tynde) er indsat i hårde silikoneimplantater. Sporene efter operationen forsvinder om en uge, og resultatet forbliver for livet.

Trin 2

For at øge lægmusklerne "naturligt" er det nødvendigt med træning. Det vil kræve indsats og tid at udvikle denne muskel, da den”vokser” i lang tid. Til udvikling af gastrocnemius-musklen udføres øvelser normalt mens man står, for eksempel løfter man på tæerne, men øvelser fra siddende stilling styrker mere soleus-muskel eller kun den nederste del af gastrocnemius-musklen.

Trin 3

Motion skal udføres med vægte. Vægten af belastningen bør ikke være for stor for ikke at forstyrre den korrekte øvelse. Mangel på vægt vil også føre til, at læggenes muskelmasse vokser langsommere. Den optimale vægt kan anbefales af en træner baseret på dine individuelle egenskaber.

Trin 4

Øvelser skal udføres med fuld amplitude, træningshastigheden skal sænkes. Eksperter siger, at en større effekt kan opnås ved ikke at lade musklen "aflaste" mellem øvelser og lave små pauser i positionen med maksimal muskelsammentrækning. Enhver træning, der sigter mod at øge lægmusklerne, skal være regelmæssig og hyppig - mindst tre gange om ugen i starten. Når musklerne vænner sig til det, skal antallet af øvelser øges til 6-7 gange om ugen. Du skal gentage øvelserne 30-35 gange.

Trin 5

Cykling udvikler godt lægmusklerne. Alternativt kan du bruge en motionscykel. For at undgå skader skal du være særlig opmærksom på at strække musklerne efter at have gennemført et sæt øvelser, der sigter mod at øge deres volumen. Strækning gør det muligt for musklerne at genvinde deres normale længde.

Anbefalede: