Sådan Forstørres Dine Håndled

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forstørres Dine Håndled
Sådan Forstørres Dine Håndled

Video: Sådan Forstørres Dine Håndled

Video: Sådan Forstørres Dine Håndled
Video: Du vil ikke være i problemer, hvis du har den i dit hus. Folkevarsel om salt, hvordan man tiltrækker 2024, April
Anonim

Når du træner i gymnastiksalen, er det nødvendigt at overvåge den ensartede udvikling af musklerne i hele kroppen. Eventuelle problematiske områder bør fjernes ved at ændre træningsprogrammet eller øge belastningen. Når man arbejder med håndledets volumen, skal man huske på, at der praktisk talt ikke er nogen muskelmasse i håndledene, og det vil kun være muligt at øge lydstyrken ved at arbejde på ledbåndets volumen.

Sådan forstørres dine håndled
Sådan forstørres dine håndled

Er det nødvendigt

medlemskab af gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Knæl foran en lige bænk, læg dine hænder, håndfladerne op, over bænken. Placer stangen på din håndflade med dine håndled hængende løs fra den modsatte kant af bænken. Slap af tæerne og lad stangen rulle på de yderste knogler. Knyt fingrene i en knytnæve, rul bommen over håndfladen, og løft derefter stangen med dine hænder. Underarmene skal presses fast mod bænken. Slap af med fingrene igen, gentag øvelsen i seks sæt i hvert sæt, mens du arbejder på håndledets svigt.

Trin 2

Mens du er i samme position, skal du tage håndvægte i hver hånd og holde dem vinkelret på gulvet. Sving håndvægtene i en pendulbevægelse, så den øverste del af håndvægten bevæger sig mod dig. Gentag øvelsen i syv sæt med tyve gentagelser hver.

Trin 3

Stå med det ene knæ på en bænk og bøj, så din krop og din højre arm er parallelle med gulvet. Udfør pendulbevægelser med hånden, hvor håndvægten er placeret, svarende til den foregående øvelse. Lav syv sæt, tyve gentagelser hver.

Trin 4

Træn i gymnastiksalen med bomuldshandsker. I dette tilfælde øges volumen af dine håndled i direkte forhold til styrken af grebet og underarmenes volumen.

Anbefalede: