Sådan Opnås En Smuk Håndlindring

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opnås En Smuk Håndlindring
Sådan Opnås En Smuk Håndlindring

Video: Sådan Opnås En Smuk Håndlindring

Video: Sådan Opnås En Smuk Håndlindring
Video: ЦВЕТ ВОЛОС для Оливковой Кожи! ЗЕМЛИСТЫЙ цвет Лица. 2024, April
Anonim

Når vi taler om den smukke armlindring, mener vi oftest en veludviklet skulderlinie med klare, men ikke pumpede muskler. En naturligt tynd pige, der ikke driver sport, har sandsynligvis tynde, slappe arme. Fuld, for skrånende eller slappe skuldre ser dog endnu mindre æstetisk ud. Heldigvis kan situationen korrigeres selv derhjemme.

Smuk håndlindring kan også opnås derhjemme
Smuk håndlindring kan også opnås derhjemme

Nødvendig

  • - kardiovaskulært udstyr
  • - håndvægte
  • - vægtstang.

Instruktioner

Trin 1

Vurder tilstanden for dine hænder. Hvis de er meget tynde og trætte, har du brug for regelmæssig styrketræning, som giver dig mulighed for at opnå smuk lettelse uden at miste nåde. Hvis du har ekstra fedt på dine hænder, kan du ikke undvære konditionstræning. Husk, at det er umuligt at tabe sig lokalt i problemområdet. Fedt brænder jævnt i hele kroppen, så du bør fokusere på en kombination af cardio og styrketræning. Prøv at starte hver dag med et løb, løbebånd, ellipse eller stepper. Udfør hjælpebevægelser med dine hænder under arbejdet. Så du tager ikke kun det første skridt mod lindring af skuldre og hele kroppen som helhed, men styrker også det kardiovaskulære system betydeligt.

Trin 2

Arbejd med din træner eller dig selv for at udvikle et styrketræningsprogram. Husk, at en smuk håndform ikke kan opnås uden at arbejde med vægte såvel som uden at træne ryg- og brystmusklerne. For at komme i gang kan du træne disse zoner 2-3 gange om ugen. Start med en vægt på 3-4 kg, hvis du aldrig har trænet før. Din træning kan omfatte flere retninger af håndvægte, barbell pres, gulv push-ups, bænk push-ups. Afslut øvelsen med 15 gentagelser og 3 sæt. Derefter gradvis øge din arbejdsvægt. Kun 4-5 øvelser i løbet af en lektion giver dig mulighed for at træne biceps, triceps, deltoid muskler. Det er fra deres tone, at lindring af hænderne afhænger.

Trin 3

Stræk jævnligt, både efter styrketræning og i længere perioder, såsom morgenøvelser. Kvinders muskler ser smukke ud, hvis de er tilstrækkeligt strakte og elastiske. Du kan tage yoga asanas som basis: hvis filosofien, der ledsager den, ikke er tæt på dig, er selve øvelserne allerede et godt skridt mod en fleksibel krop. Træn regelmæssigt og prøv at blive længere i hver position. Denne praksis giver ikke kun dine muskler en strækning, men også en fremragende statisk belastning. Som et resultat bliver din styrketræning mere effektiv, og vejen til muskelaflastning vil være hurtigere.

Anbefalede: